Nieuws van Volkswagen

We houden u graag op de hoogte van onze nieuwste modellen, aanbiedingen en diensten, maar ook van relevant nieuws uit de autobranche. Wat u ook zoekt, bij ons vindt u altijd wat u nodig heeft.

Filter: Volkswagen width="28.109" height="25.861"/>
  • Algemeen A-Point
  • Volkswagen
  • Audi
  • SEAT
  • ŠKODA
  • VW Bedrijfswagens

ID. LIFE: Volkswagen’s visie op de elektrische compacte klasse

Het merk brengt in 2025 een nieuw lid van de ID. Family op de markt, in het segment van de compacte auto's.
Volkswagen

Arteon Shooting Brake eHybrid nu ook als Elegance Business+

Volkswagen breidt de Arteon-range uit met de Shooting Brake eHybrid Elegance Business+. Deze nieuwe uitvoering onderscheidt zich van zijn sportievere R-Line-broer met een meer op chique gericht voorkomen.
Volkswagen

Volkswagen onthult ID.5 GTX tijdens IAA in München

De Volkswagen ID.5 GTX beleeft op 7 september zijn internationale showdebuut als productierijpe, licht gecamoufleerde concept car op de IAA in München.
Volkswagen

Nieuwe Tiguan Allspace nu te bestellen vanaf € 39.890

Volkswagen heeft prijskaartjes gehangen aan de uitvoeringen van de nieuwe Tiguan Allspace. De Tiguan Allspace is vanaf nu te bestellen voor een vanaf prijs van € 39.890,-.
Volkswagen

De nieuwe Taigo: de sportieve crossover van Volkswagen

Volkswagen heeft het doek getrokken van de compleet nieuwe Taigo. De nieuwste crossover van het merk maakt indruk met z’n sportieve design, een ruim interieur en de modernste assistentiesystemen waarmee hij semi-autonoom kan rijden.
Volkswagen

Lagere vanafprijs voor nieuwe Polo

De nieuwe Polo is vanaf vandaag te bestellen. Het succesnummer van Volkswagen heeft voortaan standaard meer aan boord, zoals Lane Assist, LED-verlichting en een Digital Cockpit.
Volkswagen