Nieuws van Volkswagen

We houden u graag op de hoogte van onze nieuwste modellen, aanbiedingen en diensten, maar ook van relevant nieuws uit de autobranche. Wat u ook zoekt, bij ons vindt u altijd wat u nodig heeft.

Filter: Volkswagen width="28.109" height="25.861"/>
  • Algemeen A-Point
  • Volkswagen
  • Audi
  • SEAT
  • ŠKODA
  • VW Bedrijfswagens

Nog groter rijbereik voor Volkswagen ID.3 dankzij nieuw accupakket

De populaire Volkswagen ID.3 is er nu ook met een nog groter, 77 kWh-accupakket. Met een actieradius tot liefst 553 kilometer**.
Volkswagen

Volkswagen e-up!: terug van even weggeweest

De e-up! is terug van weggeweest. Deze meest compacte elektrische Volkswagen is helemaal in zijn element in de stad, met een actieradius van meer dan 250 kilometer**.
Volkswagen

Griekenland en Volkswagen Groep transformeren Astypalea in slim en duurzaam eiland

Het Griekse Astypalea ligt op koers om uit te groeien tot een duurzaam eiland. De eerste elektrische Volkswagens waaronder de eerste elektrische politieauto van Griekenland zijn op het eiland ingezet.
Volkswagen

Elektrische Volkswagen ID.4 uitgeroepen tot World Car of the Year 2021

De ‘World Car of the Year 2021’ is een Volkswagen geworden. Tijdens de internationale World Car Awards overtuigde de volledig elektrische ID.4.
Volkswagen

Nieuwe Polo GTI laat zich zien

Het nieuwe topmodel binnen de Polo-serie is gebaseerd op de onlangs onthulde vernieuwde Polo. Ook deze GTI staat traditioneel voor pure sportiviteit en een dynamisch design.
Volkswagen

Nieuw design en hightech features voor de nieuwe Tiguan Allspace

De meest succesvolle SUV van Volkswagen krijgt een scherper design, luxe LED-verlichting, nieuwe assistentiesystemen en biedt nog meer online diensten.
Volkswagen