Nieuws van Volkswagen

We houden u graag op de hoogte van onze nieuwste modellen, aanbiedingen en diensten, maar ook van relevant nieuws uit de autobranche. Wat u ook zoekt, bij ons vindt u altijd wat u nodig heeft.

Filter: Volkswagen width="28.109" height="25.861"/>
  • Algemeen A-Point
  • Volkswagen
  • Audi
  • SEAT
  • ŠKODA
  • VW Bedrijfswagens

McDonald’s onthult exclusieve Volkswagen e-Golf McDrive Edition

McDonald’s onthult vandaag ’s werelds eerste én enige elektrische auto speciaal ontworpen voor de McDrive. De e-Golf McDrive Edition is uitgerust met bijzondere features voor de ultieme McDrive experience!
Volkswagen

10 weetjes over de Volkswagen T-Cross

Volkswagen heeft onlangs de T-Cross onthuld. Deze compacte SUV komt in het voorjaar van 2019 naar Nederland. Wat ‘m zo bijzonder maakt? 10 interessante weetjes op een rij.
Volkswagen

Transformatie Volkswagen-productie tot hightech EV-modelfabriek

Volkswagen gaat vanaf 2025 één miljoen elektrisch aangedreven voertuigen per jaar bouwen. Op dit moment ontstaat in Zwickau de grootste EV-fabriek van Volkswagen. Een complete fabriek ombouwt van interne verbrandingsmotoren naar e-mobiliteit
Volkswagen

Volkswagen bouwt drie fabrieken om voor elektrische auto’s

Volkswagen zet grote stappen op weg naar emissievrij rijden. Na Zwickau gaat Volkswagen ook in de fabrieken in Emden en Hannover volledig elektrische Volkswagens produceren.
Volkswagen

Wie maakt de slimme auto van de toekomst?

Auto's zijn binnenkort volledig connected, verbonden met het Internet der Dingen en constant bezig met het uitwisselen van informatie. Maar wie ontwikkeld daar de digitale systemen voor?
Volkswagen

T-Cross: de nieuwe compacte SUV van Volkswagen

De nieuwe T-Cross verzet de bakens in zijn segment met een zelfverzekerd design, volop gebruiksgemak, hightech motoren en de modernste technologie.
Volkswagen