Nieuws van Volkswagen

We houden u graag op de hoogte van onze nieuwste modellen, aanbiedingen en diensten, maar ook van relevant nieuws uit de autobranche. Wat u ook zoekt, bij ons vindt u altijd wat u nodig heeft.

Filter: Volkswagen width="28.109" height="25.861"/>
  • Algemeen A-Point
  • Volkswagen
  • Audi
  • SEAT
  • ŠKODA
  • VW Bedrijfswagens

Wereldprimeur van Volkswagen: holografische bediening

De Golf GTI Aurora, een unieke conceptcar met in de kofferbak innovatieve tech waarmee u het high-end audiosysteem holografisch kunt bedienen.
Volkswagen

De zes belangrijkste voordelen van MEB

Volkswagen staat aan de vooravond van een ongekend e-offensief. Het nieuwe MEB-platform wordt straks de basis voor vele miljoenen elektrische auto’s, van de Volkswagen Groep én andere merken.
Volkswagen

Volkswagen prijst oppermachtige Touareg 4.0 V8 TDI

De krachtigste Volkswagen van dit moment heeft een prijs. De 310 kW/422 pk sterke en zeer rijk uitgeruste Touareg 4.0 V8 TDI 4MOTION is er vanaf € 125.770,-*.
Volkswagen

Topscore Euro NCAP voor Volkswagen T-Cross

Het kan niet beter: de T-Cross heeft vijf Euro NCAP-sterren gescoord. De compacte SUV van Volkswagen haalde topscores in alle veiligheidscategorieën van de strenge test.
Volkswagen

Nieuwe Golf 8 eerste Volkswagen met 48V-technologie

Volkswagen trekt later dit jaar het doek van de gloednieuwe Golf 8. De nieuwe compacte middenklasser van Volkswagen komt er ook als geavanceerde mHEV (mild Hybrid Electric Vehicle) met 48 Volt-technologie.
Volkswagen

Volkswagen klaar voor Zandvoort

Geen tijd om op adem te komen… slechts een week na de derde ronde op de Slovakiaring staat Volkswagen Motorsport tijdens de Jumbo Racedagen in Zandvoort.
Volkswagen