De Tiguan Allspace staat bij A-Point in de showroom

Volkswagen presenteert de Tiguan Allspace, in de showroom bij A-Point Volkswagen! Ruim op elk terrein. Ga op ontdekkingsreis. Dankzij zijn superieure rij-eigenschappen en geavanceerde technologieën neemt de Tiguan en de nieuwe Tiguan Allspace u mee op avontuur. Het nieuwe design is krachtig en elegant. Niet alleen van buiten, maar ook binnen. Ontdek in het interieur nog veel meer prachtige design-elementen.

  • Rijklaar v.a. € 46.190,-
  • Lease v.a. € 619,- p.m.
Rijklaar v.a. € 46.190,-
Lease v.a. € 619,- p.m.

Design concept. Maakt indruk. Niet alleen op het eerste gezicht.

Met zijn opvallende verhoudingen heeft de Tiguan vanaf het eerste contact een krachtige uitstraling. De rechte voorkant, prominente wielkasten en onderscheidende zijpanelen onderstrepen het SUV-design. De aantrekkelijke details in het design maken de atletische look compleet – en weten keer op keer indruk te maken.

Allspace nu ook met krachtige 2.0 TSI benzineversies

Ook het motorengamma van de Tiguan Allspace wordt uitgebreid. De nieuwe grote SUV van Volkswagen is nu ook te bestellen als 2.0 TSI 4Motion met 132 kW/180 pk of 162 kW/220 pk. Beide 2.0 TSI benzinevarianten zijn gekoppeld aan de zeventraps DSG-automaat met dubbele koppeling. Deze topuitvoeringen zijn leverbaar in combinatie met het meest luxueuze Highline uitrustingsniveau.

Koplampverlichting led Plus en led-achterlichten.

Biedt nog beter zicht. En trekt de aandacht. Het innovatieve design geeft de Tiguan en de nieuwe Tiguan Allspace een onmiskenbare look – dat ziet u duidelijk terug in de opvallende vorm van de optionele koplampverlichting led Plus en led-achterlichten. Dankzij het optionele “Dynamic Light Assist” wordt het toekomende verkeer niet verblind. Zelfs niet met groot licht.

Ruimteconcept.

Ongekende ruimte. Onbeperkt comfort.

De nieuwe Tiguan Allspace biedt veel ruimte en een bijzonder flexibel designconcept. Geniet van de royale beenruimte in de tweede zitrij – en breid de nieuwe Tiguan Allspace uit met een derde rij voor twee extra passagiers *. Tot zeven mensen kunnen dus overtuigd zijn van de voordelen van het interieur. De Highline beschikt standaard over sfeervolle interieurverlichting, die de Tiguan Allspace vult met aangenaam, gedempt licht.

* Voor passagiers tot max. 1,60 m.

Panoramaschuif-/kanteldak en sfeerverlichting.

Meer vrijheid. In elke richting.

In de Tiguan heeft u extra veel licht en een goed zicht op de lucht dankzij het optionele panoramaschuif-/kanteldak met royale afmetingen. Het glazen dak kunt u openen, omhoog doen en omlaag halen, allemaal elektrisch. En als de sterren of het stadslicht niet fel genoeg zijn, dan zet u de prettige gedimde interieurverlichting aan.

Tiguan Allspace – de belangrijkste feiten op een rij

  • De Europese Allspace, met lange wielbasis, breidt de bestaande Tiguan-reeks uit
  • Door een met 215 mm toegenomen wagenlengte is de SUV buitengewoon ruim
  • Optionele derde zitrij verandert de lange Tiguan in een 5+2-zitter
  • De kofferbak is met een 115 liter gegroeid
  • Europese marktintroductie is in de tweede helft van 2017
  • Neus en flanken opnieuw ontworpen

De Tiguan Allspace valt niet alleen op door zijn langere wielbasis. Hij onderscheidt zich ook van de compactere Tiguan door zijn aangepaste ontwerp en zijn nog rijkere standaarduitrusting. De Tiguan Allspace beleeft zijn Europese publieksdebuut op de Autosalon van Genève in maart. De Tiguan Allspace is aan de voorkant gemakkelijk te herkennen door het licht gewijzigde ontwerp van zijn motorkap en de grille. De voorkant van de motorkap heeft andere contouren en is iets hoger geworden. De Tiguan Allspace heeft een ander silhouet dan de Tiguan, beginnend bij de achterste deurgrepen. De ruit in de D-stijl is veel groter dan die in de ‘korte’ Tiguan, waarbij de onderste raamlijn naar boven loopt. Aan de achterkant is de Tiguan Allspace bovendien langer dan de huidige Tiguan.

5+2-zitter – Meer ruimte achterin en een 115 liter grotere kofferbak

De langere carrosserie verandert de proporties van de Tiguan Allspace. Zijn wielbasis is 110 mm langer dan die van de Tiguan en meet nu 2,791 mm. De grotere overhang achter benadrukt het eigen karakter van de SUV. De totale lengte van de auto nam toe met 215 mm tot 4,704 mm. Door zijn gegroeide lengte en wielbasis is de Tiguan Allspace uitzonderlijk ruim. Op de achterbank hebben de passagiers 60 mm meer beenruimte en ook kan er 115 liter meer bagage worden meegenomen (kofferbakvolume: 730 tot 1770 liter). Het interieur van de Tiguan Allspace is zelfs zo groot dat Volkswagen optioneel een derde zitrij kan monteren, waardoor de SUV getransformeerd wordt tot een veelzijdige 5+2-zitter.

Meer weten over de Volkswagen Tiguan Allspace? Neem dan contact op met A-Point Volkswagen.

Bezoek onze showrooms

A-Point Volkswagen Amsterdam Noord

Aambeeldstraat 7
1021 KB Amsterdam
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Amsterdam

Kollenbergweg 11
1101 AR Amsterdam
Nederland

Meer informatie

* De Privé Lease actieprijs geldt voor de Volkswagen Tiguan Allspace en wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Financier de Tiguan Allspace

Contante prijs

€ 46.190,-

Aanbetaling

€ 11.548,-

Totaal kredietbedrag

€ 43.114,-

Slottermijn

€ 13.857,-

Termijnbedrag

€ 487,61

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 54.662,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer