T-Cross: de compacte SUV van Volkswagen

 De compacte en ruime SUV verzet de bakens in zijn segment met een zelfverzekerd design, volop gebruiksgemak, hightech motoren en de modernste technologie. 

De T-Cross richt zich als urban cross-over vooral op gebruik in en rondom de stad. Hij is 4,11 meter lang en daarmee 54 mm langer dan de Polo. In zijn segment zet de T-Cross vele nieuwe maatstaven in gebruiksgemak, veiligheid en connectiviteit. En dat voor een aantrekkelijke prijs.

  • Rijklaar v.a. € 25.990,-
  • Privé lease v.a. *€ 389,- p.m.
  • Lease v.a. € 399,- p.m.
Rijklaar v.a. € 25.990,-
Privé lease v.a. *€ 389,- p.m.
Lease v.a. € 399,- p.m.

Niet in één woord te vatten.

Werk, vrienden, familie en hobby’s. Elk moment in het leven is anders. Wat u ook onderneemt, de T-Cross staat voor u klaar. De veelzijdigheid van onze nieuwste SUV past helemaal in uw drukke leven. Hij is veilig en functioneel, zonder zijn stoere karakter te verliezen.

Veilig

De T-Cross zet veiligheid op de eerste plek. Hij helpt u waar nodig. Wijkt u onbedoeld van uw rijbaan af? De T-Cross zet u weer recht. En dreigt er een aanrijding met uw voorganger? Dan maakt hij automatisch een noodstop. Zo heeft hij voor bijna elke situatie wel een slimme feature om u te helpen. Teamwork.

Functioneel

Concessies? Daar doet de T-Cross niet aan. Hij is veelzijdig en levert niet in op karakter. Met de ontelbare design opties hoef u de menigte niet te volgen, maar kiest u wat u wilt. Een goed geluidssysteem? Geen probleem. Grote oranje velgen? Waarom niet! Be more than one thing.

Stoer

Concessies? Daar doet de T-Cross niet aan. Hij is veelzijdig en levert niet in op karakter. Met de ontelbare design opties hoef u de menigte niet te volgen, maar kiest u wat u wilt. Een goed geluidssysteem? Geen probleem. Grote oranje velgen? Waarom niet! Be more than one thing.

Onderscheidende looks

De T-Cross onderscheidt zich met zijn zelfverzekerde design. Hij heeft een scherp gesneden front met in de grille geïntegreerde, vlakke koplampunits. Dit maakt de familieband met de andere SUV’s van Volkswagen direct duidelijk. En profil zijn de stoere wielkasten en de stevige schouderlijn de eyecatchers. De in een zwart paneel gevatte reflecterende band, die de LED-achterlichten met elkaar verbindt, is hét design-item aan de achterzijde. De compacte SUV staat op het MQB-platform en is circa 12 cm korter dan de T-Roc.

In het interieur van de nieuwe T-Cross waant u zich in een klasse groter. Het biedt niet alleen alle ruimte voor vijf personen, maar is er ook in vele verschillende uitvoeringen. De fraaie ambienteverlichting (optie) zorgt voor een unieke sfeer.

Er zijn speciale designpakketten leverbaar met onder meer een 3D-afwerking van de dashboardpanelen, two-tone stoelbekleding en speciaal op elkaar afgestemde buitenspiegels en velgen. Daarbij is er keuze uit Zwart, Energetic Orange en Bamboo Garden.

Een perfecte zit en volop ruimte

Dankzij de hoge zitpositie (60 cm boven het wegdek voorin, 65 cm achterin) is het (over)zicht voor alle inzittenden uitstekend. Het interieur biedt volop ruimte voor maximaal vijf personen. Het geheim: de wielbasis van 2,56 meter. De inhoud van de bagageruimte varieert dankzij de verschuifbare achterbank van 385-455 liter. Met neergeklapte achterbank bedraagt het volume zelfs 1.281 liter. De achterbank is over 14 cm te verschuiven voor extra beenruimte of juist meer laadvolume. Hij is in zijn geheel of in twee delen (40:60) neerklapbaar. Samen met de volledig neerklapbare leuning van de passagiersstoel (optie) is het mogelijk om ook extra lange voorwerpen te vervoeren.

Krachtig en economisch: TSI en TDI turbomotoren

De T-Cross wordt leverbaar met vier verschillende, efficiënte turbomotoren. De 1.0 TSI driecilinder komt in twee vermogensvarianten: 70 kW/95 pk of 85 kW/115 pk. De T-Cross wordt ook leverbaar met een 110kW/150pk sterke 1.5 TSI benzine- of een 70 kW/95 pk sterke 1.6 TDI dieselmotor. De 1.0 70kW/95pk sterke 1.0 TSI en de 1.6 TDI zijn standaard voorzien van een handgeschakelde 5-bak. De 1.0 TSI met 85kW/115pk heeft een handgeschakelde 6-bak. De T-Cross 1.5 TSI is standaard uitgerust met de DSG-transmissie. Deze 7-traps automaat met dubbele koppeling is optioneel leverbaar i.c.m. de 85kW/115pk 1.0 TSI en de 1.6 TDI. Alle motoren zijn uitgerust met een start/stop systeem en kunnen remenergie regenereren. De 1.5 TSI beschikt tevens over Active Cylinder Management, het geavanceerde systeem dat onder bepaalde omstandigheden twee cilinders uitschakelt om het brandstofverbruik verder te verlagen.

Bezoek onze showrooms

A-Point Volkswagen Amsterdam Noord

Aambeeldstraat 7
1021 KB Amsterdam
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Amsterdam

Kollenbergweg 11
1101 AR Amsterdam
Nederland

Meer informatie

* De Privé Lease actieprijs geldt voor de Volkswagen T-Cross en wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Financier de T-Cross

Contante prijs

€ 25.990,-

Aanbetaling

€ 6.498,-

Totaal kredietbedrag

€ 24.259,-

Slottermijn

€ 7.797,-

Termijnbedrag

€ 274,36

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 30.757,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer