De vernieuwde Volkswagen Polo
Zoveel meer dan een facelift

De huidige generatie Volkswagen Polo is al enkele jaren onder ons. Daarom vond Volkswagen het tijd voor een opfrisbeurt en wel een behoorlijk rigoureuze.

De Volkswagen Polo is namelijk op zoveel vlakken vernieuwd dat we haast beter van een nieuw model kunnen spreken. Zijn ingrijpende vernieuwingen zijn onder meer goed terug te zien in zijn design, maar ook op het gebied van motorisering en technologie is er veel veranderd, met zelfs de mogelijkheid tot gedeeltelijk geautomatiseerd rijden.

U hoeft niet lang te wachten op de vernieuwde Polo. In september wordt hij al op de Nederlandse markt verwacht. Dan wordt ook meer duidelijk over de prijs en exacte specificaties. Klik op de knop hieronder om niets te hoeven missen.

Houd mij op de hoogte width="28.109" height="25.861"/>

De vernieuwde Volkswagen Polo - De prijs

Volkswagen Polo 2021

De prijs van de vernieuwde Volkswagen Polo is nog niet bekend. Zijn introductie op de Nederlandse markt staat gepland voor september 2021. Tegen die tijd wordt er meer duidelijk over de tarieven en de exacte specificaties van het model.

Niets missen over deze ingrijpende vernieuwing? Laat via de knop hieronder uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte van het laatste nieuws.

Houd mij op de hoogte width="28.109" height="25.861"/>
Volkswagen Polo 2021
Volkswagen Polo 2021

De vernieuwde Volkswagen Polo - Nieuwe look

Volkswagen Polo 2021

Het design van de Volkswagen Polo heeft veel aandacht gekregen bij de vernieuwingsslag. Dit komt bijvoorbeeld duidelijk terug in de gerestylede bumpers. Ook compleet nieuw zijn de lichtunits. Aan de voorzijde zijn de LED-koplampen nu platter en kiest u voor de IQ. LIGHT matrix koplampen, dan krijgt u er een fraai LED-lichtstrip bij die over de hele breedte van de auto loopt. Dit zagen we ook bij andere nieuwe modellen als de ID.3 en de ID.4.

Ook de achterzijde valt op door zijn nieuwe achterlichten. Deze lopen nu net als bij de nieuwe Golf ver door in de achterklep, een primeur voor de Polo. Ook hier wordt gebruik gemaakt van LED-technologie. Verder prijkt trots in grote letters ‘Polo’  centraal op de achterklep.

De vernieuwde Volkswagen Polo:
Technologische upgrade voor het interieur

Volkswagen Polo 2021

Het interieur van de Volkswagen Polo zit vol met de technologische vernieuwing die uw rit verder veraangenaamt. Om te beginnen is het Composition Media-audiosysteem met 6,5 inch display standaard. Deze kunt u verder upgraden naar een 8 inch display met het Discover Media-systeem of zelfs 9,2 inch met Discover Pro. Welk systeem u ook kiest, u bent zeker van infotainment van hoge kwaliteit.

De Polo wordt altijd geleverd met Streaming & Internet, waarmee de auto altijd verbonden is. Navigatie is standaard vanaf het Discover Media-systeem. Een primeur is er voor de Digital Cockpit, die nu standaard beschikbaar is. Het traditionele instrumentenpaneel wordt daarbij vervangen door een 8 inch digitaal display, voor meer overzicht en nieuwe mogelijkheden.

 

Volkswagen Polo 2021
Volkswagen Polo 2021

Nieuwe benzinemotoren voor de Volkswagen Polo

Volkswagen Polo 2021

Bij zijn introductie komt de vernieuwde Volkswagen Polo met drie nieuwe benzinemotoren:

  • 59 kW/80 pk
  • 70 kW/95 pk
  • 81 kW/110 pk (met zeventraps DSG-automaat)

Deze driecilinder TSI-aandrijvingen vormen de ideale basis voor jaren vol mooie, spannende en sportieve ritten.

IQ. DRIVE Travel Assist: Verregaande assistentie

Rijden in de Volkswagen Polo was nog nooit zo ontspannen. Dankzij het innovatieve IQ. DRIVE Travel Assist kunt u nu namelijk Level 2 geautomatiseerd rijden tot 210 km/u. De vernieuwde Polo is een van de eerste auto’s in zijn klasse met deze optie. Het wordt mogelijk gemaakt door een combinatie van Adaptive Cruise Control en Lane Assist, die de auto automatisch in goede banen leiden.

Een nieuw multifunctioneel stuur met aanraakgevoelige oppervlakken houdt in de gaten of u tijdens autonoom rijden het stuur nog vastheeft, voor extra veiligheid. Emergency Braking Front Assist met City Emergency Brakingdie draagt verder bij aan een veilige rit bij IQ. DRIVE Travel Assist.

Volkswagen Polo 2021 R-Line

De vernieuwde Volkswagen Polo - Uitvoeringen

Volkswagen Polo 2021 R-Line

Natuurlijk hebt u ook bij de vernieuwde Volkswagen Polo weer keus uit een vijftal interessante uitvoeringen. Kies de uitvoering die het best bij u past:

Polo, Life, Style, R-Line, GTI

De Polo Style en GTI komen standaard met IQ. LIGHT matrix koplampen.

Klik op de knop hieronder voor meer nieuws over de uitvoeringen zodra het beschikbaar is.

Houd mij op de hoogte width="28.109" height="25.861"/>

De vernieuwde Volkswagen Polo leasen bij A-Point

Het mag duidelijk zijn dat de nieuwe Volkswagen Polo meer toevoegt dan gebruikelijk is bij een vernieuwing van een model. Deze herinterpretatie van een generatie is vanaf september beschikbaar. Dan kunt u het model natuurlijk ook bij ons leasen. Wij zijn gespecialiseerd in leasemodellen, dus wij kunnen u daar uitstekend mee helpen.

U hoeft niet zelf het nieuws in de gaten te houden om op de hoogte blijven. Laat uw contactgegevens achter, dan houden wij u op de hoogte van de laatste informatie omtrent de Volkswagen Polo.

Houd mij op de hoogte width="28.109" height="25.861"/>

A-Point Volkswagen Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Amsterdam

Kollenbergweg 11
1101 AR Amsterdam
Nederland

Meer informatie