De Volkswagen Passat
De Volkswagen Passat bij A-Point Volkswagen

De Volkswagen Passat is met tal van nieuwe technieken en een breed scala aan motoren de perfecte combinatie van elegantie, dynamiek en comfort.

Het motorengamma van de Passat wordt verder uitgebreid. Zo is de Auto van het Jaar 2015 er nu met een 140 kW/190 pk sterke TDI-diesel. Een veelgevraagde nieuwe combinatie is de 1.4 TSI-benzinemotor met 110 kW/150 pk en DSG-automaat. Helemaal nieuw in de Passat is de krachtige 1.8 TSI met 132 kW/180 pk, ook met een automatische transmissie.

Steeds vaker zijn de Volkswagen modellen uitgerust met innovatieve features en assistentiesystemen. Bekijk hier de instructievideo’s. De video’s zijn onderverdeeld in duidelijke categorieën: Assistentiesystemen, Veiligheidssystemen, Comfortsystemen, Multimediasystemen, Navigatie updaten en Veilig op weg. Bovendien zijn de video’s allemaal Nederlands gesproken én zijn ze ondertiteld.

  • Rijklaar v.a. € 38.416,-
  • Financiering v.a. € 365,-
  • Privé lease v.a. € 576,-
  • Lease v.a. € 499,-
Rijklaar v.a. € 38.416,-
Financiering v.a. € 365,-
Privé lease v.a. € 576,-
Lease v.a. € 499,-

De Passat bij A-Point Volkswagen.

De atletische look van de Passat wordt gecreëerd door de korte overhang, lange wielbasis en het pure design. Het nieuwe interieur van de Passat, een perfecte combinatie van elegantie en comfort, zorgt voor een uiterst comfortabele omgeving bij het rijden van lange afstanden. De ergoComfort-stoel in de Passat Comfortline of Highline zorgt ervoor dat u als bestuurder altijd de juiste zithouding hebt. Het optionele en zeer innovatieve Active Info-display geeft in superscherpe kwaliteit alle informatie die u op dat moment wilt zien.

Innovatie

Trailer Assist.
Assisteert bij insturen met aanhangers.

Manoeuvreren met een aanhanger, dat kan knap lastig zijn. De Trailer Assist biedt uitkomst. Ingeschakeld neemt hij moeiteloos het insturen van u over. En dat bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook frustratie.

File-assistent.
Ontspannen rijden in de file.

De File-assistent houdt de Passat bij filerijden tussen de lijnen en zorgt voor voldoende afstand tot voorliggers. Kop-staartbotsingen behoren met deze assistent tot het verleden. De File-assistent loodst u zelfs veilig over smalle rijbaangedeelten en versmalde rijbanen bij wegwerkzaamheden.

Area View.
U ziet alles.

Vier camera’s bieden u zicht in tal van situaties en vereenvoudigen het manoeuvreren met uw auto. De directe omgeving van uw auto kan bijvoorbeeld vanuit vogelperspectief worden weergegeven. Of u kijkt via het display van uw radiosysteem ‘om de bocht’: camera’s op het voorste en achterste punt van de auto maken het mogelijk een straat in te kijken als het directe zicht voor de bestuurder geblokkeerd is.

Bezoek onze showrooms

A-Point Volkswagen Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Almere (NIEUW ADRES)

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Amsterdam

Kollenbergweg 11
1101 AR Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

Financier de Passat

Contante prijs

€ 38.416,-

Aanbetaling

€ 9.604,-

Totaal kredietbedrag

€ 34.048,-

Slottermijn

€ 0,-

Termijnbedrag

€ 567,46

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 43.652,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer