De vernieuwde Volkswagen Passat

De vernieuwde Volkswagen Passat combineert een comfortabel design met slimme assistentiesystemen. Hij heeft een design waar je u tegen zegt. Zoals onder andere de LED Matrix koplampverlichting welke niet alleen indrukwekkend qua design is, maar ook nog eens meebeweegt met de bocht die u maakt. De achterlichten, grille en bumpers zijn vernieuwd waardoor het design nog meer Passat karakter heeft. De Volkswagen Passat is niet alleen een eyecatcher maar zit ook nog eens boordevol met intelligente features.

De vernieuwde Volkswagen Passat is standaard voorzien van DSG automaat.

  • Rijklaar v.a. € 39.990,-
  • Lease v.a. € 555,- p.m.
Rijklaar v.a. € 39.990,-
Lease v.a. € 555,- p.m.

De vernieuwde Volkswagen Passat – Vol met intelligente features

De vernieuwde Passat is uitgerust met talloze assistentiesystemen, om uw rit zo comfortabel maar ook zo veilig mogelijk te maken. Zo zijn er de oude bekenden, zoals Lane assist waarmee u netjes in het midden van de rijbaan blijft rijden. Maar er zijn ook nieuwe features, zoals Digital Key, Travel Assist en Natural Voice Control. Met Travel Assist blijft u niet alleen in het midden van de rijbaan, maar blijft u ook op gepaste afstand van uw voorganger. Maar dit is niet het enige assistentiesysteem dat uw comfort uitbreid, zo is er nu ook de Predictive Cruise Control. Met deze vorm van cruise control remt uw auto af voor bochten, rotondes en de bebouwde kom. Zo krijgt u met de vernieuwde Volkswagen Passat een voorproefje van hoe rijden in de toekomst zal zijn. Autonoom, intuïtief en altijd verbonden!

De verschillende uitvoeringen

Er zijn 4 uitvoeringen beschikbaar voor de Passat. Voor de rijder die op zoek is naar rijcomfort op topniveau is er de Comfort. De Comfort Business is er voor de rijder die op zoek is naar optimaal zakelijk rijden. Dan is er nog de Elegance, deze is voor de rijder die alles op het hoogste niveau wilt hebben. Wilt u liever zakelijk en sportief combineren? Dan is de Elegance Business R ideaal voor u. Met het R-Line pakket heeft u een indrukwekkender design door de lichtmetalen velgen, R-Line bumpers en sportief interieur met R-line afwerkingen.

Privé lease de vernieuwde Volkswagen Passat

De Volkswagen Passat leasen? Ook dat kan natuurlijk. Privé leasen is niet alleen heel voordelig maar ook nog eens heel praktisch. Wij regelen voor u het onderhoud en de wegenbelasting, bovendien bent u meteen allrisk verzekerd. U krijgt de Volkswagen Passat voor een vast maandbedrag. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Terug van weggeweest, de Passat GTE

De Passat GTE, de hybride versie, is terug van weggeweest. Met een grotere actieradius dan voorheen rijdt u nu tot 55 kilometer volledig elektrisch (volgens WLTP-meetmethoden). U kunt dus volledig emissievrij rijden op korte afstanden. De GTE zal binnenkort beschikbaar zijn.

Bezoek onze showrooms

A-Point Volkswagen Amsterdam Noord

Aambeeldstraat 7
1021 KB Amsterdam
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Amsterdam

Kollenbergweg 11
1101 AR Amsterdam
Nederland

Meer informatie

Financier de Passat

Contante prijs

€ 39.990,-

Aanbetaling

€ 9.998,-

Totaal kredietbedrag

€ 37.326,-

Slottermijn

€ 11.997,-

Termijnbedrag

€ 422,15

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 47.324,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer