De nieuwe Volkswagen Passat Variant

De nieuwe Volkswagen Passat Variant is een combinatie van intelligente features, comfortabel design en ruimte. Dit maakt elke rit een ontspannen ervaring. Zowel de features als de het design hebben een update gekregen waardoor de Passat Variant nog meer karakter heeft. De bumpers, grille en achterlichten zijn strakker dan ooit. Wilt u een nog luxer design? Dan zijn er de LED Matrix koplampen. Die zien er niet alleen indrukwekkend uit, maar bewegen ook nog eens mee met de bocht, of als er verkeer tegemoet komt. Boodschappen doen, met uw gezin een weekend weg, met de ruime kofferbak van 650 liter kan het met gemak.

De vernieuwde Volkswagen Passat Variant is standaard voorzien van DSG automaat.

  • Rijklaar v.a. € 42.790,-
  • Lease v.a. € 589,- p.m.
Rijklaar v.a. € 42.790,-
Lease v.a. € 589,- p.m.

De nieuwe Volkswagen Passat Variant – Vol met intelligente features

Om uw rit zo comfortabel en veilig mogelijk te maken is de vernieuwde Passat uitgerust met talloze assistentiesystemen. Zo zijn er oude bekenden, zoals Lane assist, maar ook vele nieuwe. Zo zijn Natural Voice Control, Digital Key, Travel Assist en Predictive Cruise Control een aantal van de nieuwe features. De Predictive Cruise Control remt uw auto af voor rotondes, bochten en de bebouwde kom. Maar er is nog meer zoals Trailer Assist, waarmee u eenvoudig met de trailer inparkeert. Ook parkeert u veilig en makkelijk in en uit dankzij Park Assist. Voetgangersherkenning zorgt ervoor dat u zeker weet dat u niemand over het hoofd ziet. Zo krijgt u met de nieuwe Volkswagen Passat Variant een voorproefje van hoe rijden in de toekomst zal zijn. Autonoom, intuïtief en altijd verbonden.

De verschillende uitvoeringen

De nieuwe Volkswagen Passat Variant zal in 4 uitvoeringen beschikbaar zijn. De Comfort is er voor de rijder die op zoek is naar rijcomfort op topniveau. Voor de rijder die op zoek is naar optimaal zakelijk rijden is er de Comfort Business. Wilt u alles op het hoogste niveau hebben? Dan is er de Elegance. De Elegance Business R combineert het zakelijke en het sportieve. Met het R-Line pakket heeft u een indrukwekkender design door de lichtmetalen velgen, R-Line bumpers en sportief interieur met R-line afwerkingen.

Privé lease de nieuwe Volkswagen Passat Variant

De Volkswagen Passat Variant leasen? Ook dat kan natuurlijk. Privé leasen is niet alleen heel voordelig maar ook nog eens heel praktisch. Wij regelen voor u het onderhoud en de wegenbelasting, bovendien bent u meteen allrisk verzekerd. U krijgt de nieuwe Volkswagen Passat Variant voor een vast maandbedrag. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Terug van weggeweest, de Passat Variant GTE

De Passat Variant GTE, de hybride versie, is terug van weggeweest. Met een grotere actieradius dan voorheen ridt u nu tot 55 kilometer volledig elektrisch (volgens WLTP-meetmethoden). U kunt dus volledig emissievrij rijden op korte afstanden. De GTE zal binnenkort beschikbaar zijn.

Bezoek onze showrooms

A-Point Volkswagen Amsterdam Noord

Aambeeldstraat 7
1021 KB Amsterdam
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Amsterdam

Kollenbergweg 11
1101 AR Amsterdam
Nederland

Meer informatie

Financier de Passat Variant

Contante prijs

€ 42.790,-

Aanbetaling

€ 10.698,-

Totaal kredietbedrag

€ 39.940,-

Slottermijn

€ 12.837,-

Termijnbedrag

€ 451,71

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 50.638,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer