7

De Volkswagen ID.4
Ervaar de kracht van elektriciteit in deze SUV

SUV’s worden gezien als de auto’s van de toekomst. Deze sportieve, ruime en krachtige wagens groeien de laatste jaren sterk in populariteit en de verwachting is dat deze trend in de toekomst alleen maar door zal zetten. De toekomst is daarnaast ook elektrisch: goed voor het milieu en met een steeds hogere actieradius. Volkswagen verenigt deze twee werelden nu in de Volkswagen ID.4, de volledig elektrische SUV van het Duitse automerk.

De Volkswagen ID.4 - De prijs

De Volkswagen ID.4 wordt begin 2021 verwacht op de Nederlandse markt. Later dit jaar vindt de officiële onthulling plaats en dan zal er meer duidelijk worden over de prijzen en exacte specificaties van deze zinderende cross-over. Wilt u door ons op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen rond de ID.4? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en wij melden het u zodra er nieuws bekend is.

Houd mij op de hoogte width="28.109" height="25.861"/>

Het design van de Volkswagen ID.4

De Volkswagen ID.4 biedt u meer ruimte dan zijn jongere broer de ID.3 en levert tegelijkertijd de elektrische prestaties die horen bij de nog jonge ID. familie van Volkswagen. Deze ruimte en elektrische kracht zijn gegoten in een dynamisch design. De ID.4 staat fier op zijn wielen en kijkt zelfverzekerd de wereld in, klaar voor een mooie toekomst.

Golvende lijnen sieren het ontwerp, zowel over de motorkap, onder de raamstijlen en in het dak. Dit vormt een fraai contrast met de grote, robuuste wielkasten met wielen die te voorzien zijn van 21 inch lichtmetalen velgen. De LED-koplampen en achterlichten hebben een scherp ontwerp en lopen door over de breedte, zoals ook bij andere modellen van Volkswagen het geval is.

Afmetingen van de Volkswagen ID.4

De ID.4 heeft de trotse afmetingen van een SUV. Met een lengte van 4,59 meter, een breedte van 1,85 meter en een hoogte van 1,63 meter met een wielbasis van 2,77 meter is het een opvallende verschijning, ook zonder het geluid van een verbrandingsmotor. De elektrische cross-over is maar liefst dertig centimeter langer dan de ID.3 en ook nog eens acht centimeter hoger. Daarnaast is de auto zelfs een fractie langer dan de Volkswagen Tiguan, een van de populairste SUV’s van Nederland.

Het interieur van de Volkswagen ID.4

Vanbinnen is de ID.4 ruim, uiterst geavanceerd en luxueus. Infotainment en allerlei slimme besturings- en assistentiesystemen zijn perfect geïntegreerd in het gestroomlijnde design. De luchtkwaliteit in de auto wordt door het ingebouwde systeem gecontroleerd en de temperatuur kan volledig naar wens worden aangepast. In het innovatieve MEB-platform van Volkswagen is de accu in de vloer bevestigd en zitten de motoren direct op de aandrijving. Hierdoor is er een zee aan ruimte voor alle inzittenden.

Stemgestuurde besturingssystemen

De Volkswagen ID.4 is voorzien van een groot aantal infotainment- en assistentietoepassingen die grotendeels te bedienen zijn zonder uw handen te gebruiken. Het systeem beschikt over geavanceerde stembesturing, waardoor u enkel uw commando hoeft uit te spreken en de auto past het toe. De besturing van het navigatiesysteem bedienen, mediafuncties aanpassen of iemand bellen is nu makkelijker en veiliger dan ooit.

De motor en rijprestaties van de Volkswagen ID.4

De elektromotor van de ID.4 is ontworpen om hard te gaan, zeker in combinatie met het prestatiegerichte MEB-platform, dat de nieuwe lijn elektrische modellen van Volkswagen de toekomst in draagt. Beschikbare accupakketten van 45, 58 of 77 kWh brengen de SUV bijzonder ver, met een actieradius tot wel 500 kilometer. Optrekken gaat bliksemsnel en steile hellingen bedwingt de ID.4 met verve. De auto is bij lancering voorzien van een achterwielaandrijving, maar in de toekomst wordt de toevoeging van vierwielaandrijving verwacht.

De Volkswagen ID.4 leasen bij A-Point

De Volkswagen ID.4 zal naar verwachting begin 2021 de Nederlandse markt bestormen. Zodra de auto leverbaar is, zult u hem kunnen privé leasen of zakelijk leasen bij A-Point. Schrijf u in en laat u door ons op de hoogte houden over de verschijningsdatum en actuele informatie over de prijzen en exacte specificaties.

Bezoek onze showrooms

A-Point Volkswagen Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Amsterdam

Kollenbergweg 11
1101 AR Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie