Gewoon een Volkswagen.

Maar nu elektrisch.

De ID.3 is een echte Volkswagen: gemaakt voor iedereen. Het nieuwste elektrische model combineert de laatste innovaties met een grote actieradius, betrouwbaar karakter en luxe design. En dat opvallend betaalbaar, of u nu koopt of least. Als eerste komt er een unieke editie van de ID.3 op de markt: de ID.3 1ST. Deze heeft extra unieke stijlelementen. Wat wilt u nog meer.

Dit is de ID.3

Tot 550* kilometer op een volle accu

De ID.3 heeft een actieradius waar je u tegen zegt. Bij uitvoeringen die later op de markt komen, heeft u de keuze uit drie verschillende accu’s. De ID.3 1ST is uitgerust met de middelste accu: 58 kWh en een actieradius van 420 kilometer**. De basis-accu (45 kWh) brengt u 330 kilometer** ver en met de grootste (77 kWh) rijdt u zelfs 550 kilometer** op een volle accu. Dus een rit van Utrecht naar Parijs? Eén keer laden en u bent er. Dat de auto zo ver komt, is te danken aan het MEB-platform. Dit slimme platform met platte accu’s in de vloer zorgt niet alleen voor meer ruimte, maar ook voor een grotere actieradius.

Volledig CO2-Neutraal

Elektrisch rijden is niet alleen innovatief, maar ook beter voor het milieu. De productie van de ID.3 is volledig CO2-neutraal: van materiaal tot eindproduct. En de CO2-uitstoot die onvermijdelijk is,  wordt gecompenseerd met klimaatbeschermingsprojecten. Ook worden zoveel mogelijk onderdelen gerecycled van de auto op een milieuvriendelijke manier. Het doel is om zelfs 97% van de accu te hergebruiken. Zo wordt er bijgedragen aan de wereld van morgen.

Innovatieve LED Matrix koplampen

De ID.3 begroet u met zijn LED Matrix koplampen als u aan komt lopen. Deze innovatieve verlichting verlicht niet alleen de weg vóór u, maar past zich naadloos op elke situatie aan. Zo rijdt u nog veiliger.

Interactieve interieurverlichting.

Als een goede vriend helpt de ID.3 u in het dagelijks leven. De verlichting in de auto is interactiever dan ooit. De auto helpt u navigeren en vertelt u wanneer u moet remmen om ongelukken te voorkomen. De auto kan u zelfs waarschuwen voor naderende weggebruikers als u uit de auto stapt.

De basis voor heel veel ruimte.

Het MEB-platform is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe elektrische modellen, zoals de ID.3. De platte accu’s zitten verwerkt in de vloer, wat ondanks z’n compacte formaat veel binnenruimte en een grote actieradius oplevert. Dankzij een motor op de voor- en achteras heeft u alle voordelen van een vierwielaandrijving, gevoed door één grote batterij. En nog een mooi voordeel: dit platform wordt compleet CO2-neutraal opgebouwd.

Bezoek onze showrooms

A-Point Volkswagen Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Amsterdam

Kollenbergweg 11
1101 AR Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

* De prijsindicatie voor de ID.3 1ST van € 40.000,- is gebaseerd op de Duitse prijsstelling.

** De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*** Voor elektrische auto’s geldt 4% bijtelling over de eerste € 50.000,- van de catalogusprijs van de auto. Over het meerdere moet 22% worden betaald. Dit geldt op basis van de huidige wet- en regelgeving en is onder voorbehoud van veranderingen tot 2020.

****Op alle afbeeldingen van de ID.3 1ST staat het camouflage prototype afgebeeld.