7

De Volkswagen ID.3

Nu in de showroom én uit voorraad leverbaar.

De Volkswagen ID.3 is het nieuwste honderd procent elektrische model en weer een echte Volkswagen: gemaakt voor iedereen! Hij combineert de laatste innovaties met een betrouwbaar karakter, luxe design en grote actieradius. De Volkswagen ID.3 is opvallend betaalbaar, zowel als u deze wilt kopen als leasen.

Als een van de eersten in de volledig nieuwe en 100% elektrische Volkswagen ID.3 rijden? Dat kan vanaf nú bij A-Point! Plan direct en online een proefrit en u kunt kennismaken met de ID.3 en alle noviteiten van dit model. Snel wegrijden? Ook dat kan met één van onze voorraadmodellen! 

Proefrit plannen width="28.109" height="25.861"/>
Bekijk voorraad width="28.109" height="25.861"/>
  • Rijklaar v.a. € 37.990,-
  • Privé lease v.a. *€ 579,- p.m.
  • Lease v.a. € 469,- p.m.
Rijklaar v.a. € 37.990,-
Privé lease v.a. *€ 579,- p.m.
Lease v.a. € 469,- p.m.

De ID.3 - De prijs

Zakelijke lease vanaf € 469,- per maand*
En netto bijtelling vanaf € 95,- per maand

U kunt de ID.3 leasen vanaf € 469,- per maand*, u betaalt vanaf € 95,- netto bijtelling per maand. De eerste uitvoering is de ID.3 1ST, die begint bij een instapversie met een vanaf prijs van € 469,- per maand*. De hierop volgende uitvoering is de ID.3 1ST Plus, verkrijgbaar vanaf € 529,- per maand*. Ten slotte is er nog de ID.3 1ST Max, verkrijgbaar vanaf
€ 589,- per maand*.

Rijklaar v.a. € 37.990,-

Wilt u de ID.3 liever kopen? Ook dat kan! De ID.3 1ST rijdt u vanaf
€ 37.990,-. De daarop volgende uitvoering, de ID.3 1ST Plus is verkrijgbaar vanaf € 43.990,-. De ID.3 1ST Max is verkrijgbaar vanaf € 49.490,-.

Offerte aanvragen width="28.109" height="25.861"/>

De elektrische Volkswagen ID.3

Omdat de Volkswagen ID.3 volledig elektrisch is stoot deze geen CO2 uit, maar daar stopt het niet bij. De Volkswagen ID. 3 wordt namelijk ook nog eens volledig CO2 neutraal geproduceerd, van materiaal tot eindproduct. Dit wordt bereikt door de CO2-uitstoot die onvermijdelijk is te compenseren met klimaatbeschermingsprojecten. Zo wordt bijvoorbeeld tot maar liefst 97% van de accu hergebruikt.

Elektrisch rijden is innovatief en kent tegelijkertijd nog meer voordelen:

  • Besparen op de brandstofkosten, want elektriciteit is goedkoper
  • U heeft belastingvoordeel
  • Het is beter voor het milieu
  • Minder onderhoudskosten

De actieradius van de Volkswagen ID.3

De ID.3 komt in drie batterijvarianten:

  1. De basisversie heeft een netto energie-inhoud van 45 kWh en een actieradius van 330** km (WLTP). Deze batterij is te laden met maximaal 7,2 kW wisselstroom en maximaal 50 kW gelijkstroom.
  2. De mid-range batterij heeft een actieradius van maximaal 420** km en een netto energie-inhoud van 58 kWh.
  3. De grootste batterij heeft een netto energie-inhoud van 77 kWh en is goed voor een actieradius van 550** km.

De actieradius van een auto is de afstand die een voertuig kan afleggen zonder tussentijds van buitenaf energie toe te voegen. Dit wordt ook wel de range van een auto genoemd. De daadwerkelijke actieradius is afhankelijk van meerdere factoren, zoals rijstijl, temperatuur, het aantal inzittenden, het bagagegewicht en de rijomstandigheden. Tachtig procent van de bestuurders kan met de kleinste batterij (45 kWh) een range van 230-330 km behalen. Dit betekent dat u in één rit van Amsterdam naar Düsseldorf kunt en weer terug.

ID.3 - De uitvoering

De Volkswagen ID.3 is ongeveer net zo groot als een Golf, maar biedt net zo veel binnenruimte als een Passat. De ID.3 is 4,26 meter lang, 1,81 meter breed en 1,55 meter hoog. De wielbasis bedraagt 2,77 meter. Het model heeft een opmerkelijk kleine draaicirkel van 10,2 meter.

De ID.3 is gebouwd op het speciaal voor elektrische auto’s ontwikkelde MEB-platform. Dit revolutionaire platform is ontworpen om ondanks de het compacte formaat van de auto toch veel binnenruimte en een grote actieradius op te leveren. Om dit te bereiken zijn de platte accu’s in de vloer verwerkt. De motor, elektronische aansturing en de ééntrapstransmissie zijn in de achteras geïntegreerd. De ID.3 biedt veel dynamiek door een laag zwaartepunt te combineren met gunstige gewichtsverdeling en achterwielaandrijving.

De ID.3 1ST zal de eerste beschikbare uitvoering zijn. Het gestroomlijnde design geeft de auto meteen een herkenbare uitstraling. De innovatieve ID.3 Light-technologie zorgt voor interactieve communicatie met zowel inzittenden als mensen buiten de auto. Een uniek stijlelement is de donker uitgevoerde glazen achterklep en smalle LED-lichtunits. Het panoramadak van de ID.3 geeft een ruimtelijk gevoel en zorgt voor extra hoofdruimte. De ID.3 is ruimtelijk met vijf zitplaatsen en het bagageruim heeft een inhoud van 385 liter.

Het interieur van de ID.3 1ST is een unieke editie met voortreffelijke stijlelementen en extra’s. Zo heeft deze unieke 1ST badges om aan iedereen te laten zien dat jij er vroeg bij was. En heeft de ID.3 1ST Play & Pauze pedalen. Het digitale instrumentenpaneel en het centrale 10,1 inch display werken intuïtief. En een bijzondere feature is het optionele augmented reality head-up display dat informatie projecteert op de voorruit.

De ID.3 - Lease

De Volkswagen ID.3 leasen? Ook dat kan natuurlijk. Leasen is niet alleen heel voordelig maar ook nog eens heel praktisch. Wij regelen voor u het onderhoud en de wegenbelasting, bovendien bent u meteen allrisk verzekerd. U krijgt de nieuwe elektrische Volkswagen voor een vast maandbedrag. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Als zakelijke rijder profiteert u van een gunstige bijtelling. De nieuwe Volkswagen ID.3 is een volledig elektrische auto, dus betaald u 8% bijtelling. U leaset de nieuwe Volkswagen ID.3 vanaf € 469,- per maand*, u betaalt vanaf € 95,- netto bijtelling per maand.

Dit is de ID.3

Bezoek onze showrooms

A-Point Volkswagen Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Amsterdam

Kollenbergweg 11
1101 AR Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

* De vanaf leaseprijs is o.b.v. 60 mnd / 10.000 km p.j. en is indicatief.

** De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*** Voor elektrische auto’s geldt vanaf 2020 een 8% bijtelling over de eerste € 45.000,- van de catalogusprijs van de auto. Over het meerdere moet 22% bijtelling worden betaald. 

Financier de ID.3

Contante prijs

€ 37.990,-

Aanbetaling

€ 9.498,-

Totaal kredietbedrag

€ 33.671,-

Slottermijn

€ 0,-

Termijnbedrag

€ 561,17

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 43.168,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer