Alles over de Volkswagen e-up!

De e-up! komt weer terug met een nieuw model in 2020. De Volkswagen e-up! Is nog steeds compact, kleurrijk en elektrisch. Maar ditmaal is hij krachtiger dan ooit. Of u de e-up! nou alleen wilt gebruiken voor uw dagelijkse woon-werkverkeer of ook voor weekendjes weg, het kan allemaal. Zo kunt u van Amsterdam naar Brussel op één lading.

De Volkswagen e-up! - De prijs

De prijs van de Volkswagen e-up! is nog niet bekend gemaakt. De prijs zal bekend gemaakt worden richting de aankomst in de showroom, wat begin 2020 is.

Reserveer nu al de Volkswagen e-up!

Enthousiast geworden? Dat snappen wij. De Volkswagen e-up komt naar verwachting aan het begin van 2020 op de markt. Zeker weten dat u de elektrische Volkswagen als een van de eersten rijdt? Reserveer hem dan nu! Wees er snel bij, want de elektrische stadsauto is gewild.

Reserveer een productieplek width="28.109" height="25.861"/>

De elektrische Volkswagen e-up!

De e-up is stoer, pittig, geruisloos en bijna volledig co2 neutraal. Hierdoor draagt u direct een steentje bij aan het verbeteren van het milieu. Maar er  zijn nog meer voordelen aan elektrisch rijden, zoals:

  • Besparen op de brandstofkosten
  • Geen BPM en wegenbelasting
  • Minder onderhoudskosten
  • Voor zakelijke rijders: slechts 4% bijtelling

De actieradius van de Volkswagen e-up!

Door de vele slimme innovaties in het nieuwe model is de actieradius flink omhoog gegaan. Met één volle accu kan de nieuwe Volkswagen e-up! 250 kilometer rijden. De accu laadt met 4 uur voor 80% op. Met snelladen kan dit zelfs in 1 uur. Dit maakt de nieuwe e-up! ideaal voor woon-werkverkeer.

De Volkswagen e-up! - de uitvoering

De e-up zit vol met innovatieve features en assistentiesystemen. Zo zijn er de veiligheidssystemen, comfortsystemen, multimediasystemen en het navigatie systeem. Ondanks dat de e-up dus compact is, doet deze zeker niet onder aan de luxe van zijn grotere broers. Want naast deze systemen kunt u ook denken aan opties als adaptive cruise control, light assist en voetgangersherkenning. U kunt uw Volkswagen e-up!

De Volkswagen e-up! - Private Lease

De Volkswagen e-up  leasen? Ook dat kan natuurlijk. Private leasen is niet alleen heel voordelig maar ook nog eens heel praktisch. Wij regelen voor u het onderhoud en de wegenbelasting, bovendien bent u meteen allrisk verzekerd. U krijgt de nieuwe elektrische Volkswagen voor een vast maandbedrag. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. De prijzen voor het leasen van een Volkswagen e-up! worden later bekend gemaakt.

Bezoek onze showrooms

A-Point Volkswagen Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Amsterdam

Kollenbergweg 11
1101 AR Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

Financier de e-up!

Contante prijs

€ 25.095,-

Aanbetaling

€ 6.274,-

Totaal kredietbedrag

€ 22.242,-

Slottermijn

€ 0,-

Termijnbedrag

€ 370,69

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 28.516,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer