7

De Volkswagen e-Golf
De 100% elektrische auto die u verder brengt

Maak kennis met de e-Golf. De 100% elektrische auto die u verder brengt. Met een actieradius van maximaal 230 kilometer**, bent u namelijk niet meer gebonden aan de stedelijke ritten. Daarnaast profiteert u van de lage bijtelling van slechts 8%. Om elke kilometer nog leuker te maken, is de e-Golf standaard al zeer rijk uitgerust.

  • Batterijpakket met capaciteit van 35,8 kWh, meer kracht voor elektromotor
  • Vernieuwd design, rijkere standaarduitrusting met o.a. Adaptive Cruise Control en Discover Pro infotainmentsysteem met gebarenbediening
  • 8% bijtelling voor zakelijke rijders
  • Binnen 5,5 uur 100% geladen en binnen 45 minuten al 80% geladen met behulp van een 40kw snellader
  • Rijklaar v.a. € 29.995,-
  • Privé lease v.a. *€ 525,- p.m.
  • Lease v.a. € 459,- p.m.
Rijklaar v.a. € 29.995,-
Privé lease v.a. *€ 525,- p.m.
Lease v.a. € 459,- p.m.

Vernieuwd design en nog rijkere standaarduitrusting

De e-Golf is uitgerust met innovatieve features. Voorbeelden zijn het sportieve design voor het front en de achterzijde, inclusief full-LED koplampen en achterlichten. Optioneel zijn LED-achterlichten met dynamische knipperlichten leverbaar.

De e-Golf is er in één zeer complete uitvoering met standaard onder meer automatische snelheidsregeling Adaptive Cruise Control met afstandswaarschuwingssysteem Front Assist, City Emergency Braking inclusief voetgangersherkenning en Park Distance Control vóór en achter. Het navigatiesysteem ‘Discover Media’ heeft een 20,4 centimeter kleuren touchscreen, CD-speler en een USB aansluiting. Interessante opties zijn het Active Info Display met e-Golf-specifieke power-meter, de File-assistent die semi-autonoom filerijden mogelijk maakt, Emergency Assist en telefoonvoorbereiding waarmee telefoons draadloos zijn te laden. De geluidssimulator creëert een gedempt signaal buiten de auto om voetgangers te attenderen op de naderende e-Golf, wat de voetgangersveiligheid verhoogt.

230km actieradius*, 8% bijtelling

De e-Golf gaat verder dan alleen de stad. Het bereik op één acculading is vergroot tot maximaal 230 kilometer**. Met slechts 8% bijtelling is dit de ideale auto voor de lease-rijder.

Standaard LED koplampen.

De standaard LED koplampen zorgen ervoor dat u altijd goed zicht heeft. Veilig voor u, maar ook voor de overige weggebruikers.

Infotainmentsysteem Discover Pro.

Het navigatie-, radio- en multimediasysteem ‘Discover Pro’ bedient u eenvoudig via het 23,4 centimeter grote touchscreen of met behulp van uw stem. Met het grootste gemak stelt u uw radio, telefoon en navigatie in. Als enige in zijn klasse bedient u bovendien diverse functies van dit multimediasysteem met handgebaren. Uiteraard ontbreken de USB- en AUX-aansluitingen niet.

Meest gestelde vragen

Wat is de levensduur van de accu?
Volkswagen gaat elektrische auto’s in series produceren die aan onze gebruikelijke kwaliteitsstandaard voldoen. Op de accu zit 8 jaar garantie.

Wat is de maximale afstand (actieradius*) die de e-Golf met een volledig geladen accu kan rijden?
De e-Golf kan maximaal 230 km** op een volledig geladen accu rijden. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius* volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius* kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en – conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Is een elektrische auto net zo veilig als een conventionele auto?
Ja. De e-Golf is net zo veilig als de gewone Golf. De e-Golf kreeg de maximale vijfsterrenscore in de Euro NCAP test, dezelfde score als de gewone Golf. De e-Golf is voorzien van state-of-the-art veiligheidssystemen. Zo wordt het hoogspanningssysteem gedeactiveerd bij een crash en is de accu afgedekt door een bijzonder stabiele behuizing.

Meer weten over de nieuwe Volkswagen e-Golf? Neem dan contact op met A-Point Volkswagen! 

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door factoren zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Bezoek onze showrooms

A-Point Volkswagen Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Amsterdam

Kollenbergweg 11
1101 AR Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

* De Privé Lease actieprijs geldt voor de Volkswagen e-Golf en wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 5.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Financier de e-Golf

Contante prijs

€ 29.995,-

Aanbetaling

€ 7.499,-

Totaal kredietbedrag

€ 26.585,-

Slottermijn

€ 0,-

Termijnbedrag

€ 443,07

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 34.083,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer