De nieuwe Volkswagen Arteon Shooting Brake
Nu in de showroom

De nieuwe Volkswagen Arteon Shooting Brake geeft u de sportiviteit en elegantie van de Volkswagen Arteon met flink wat extra ruimte. Dit compleet nieuwe model is een veelzijdige en eigenzinnige uitgave van een reeds eigenzinnige auto. De Arteon Shooting Brake biedt daarmee ruimte aan sportiviteit, elegantie, technologie én functionaliteit. Volkswagen geeft de auto zuinige benzine- en dieselmotoren mee én een plug-in hybrideaandrijving.

  • Rijklaar v.a. € 50.490,-
  • Lease v.a. € 699,- p.m.
Rijklaar v.a. € 50.490,-
Lease v.a. € 699,- p.m.

De Volkswagen Arteon Shooting Brake - Het design

Volkswagen Arteon Shooting Brake

De Volkswagen Arteon Shooting Brake heeft een opvallend design. Kijkend naar de daklijn is het nieuwe model een station wagon, maar de sportieve en stijlvolle grille en speciale velgen verraden dat er meer achter deze auto steekt dan alleen ruimte en functionaliteit. De neus van de auto is een modern kunststukje, waarin alle elementen perfect samenkomen. Zo zijn de LED-koplampen (met dagrijverlichting) elegant in het ontwerp geïntegreerd en optioneel kunnen deze met een lichtband in de grille fraai met elkaar verbonden worden.

De aflopende daklijn is aanzienlijk langer dan u van de Arteon met zijn coupélijn gewend bent. Deze mondt uit in een opvallende spoiler, een extra bevestiging van het sportieve karakter van de Arteon Shooting Brake. Aan de achterzijde is de auto compact, met op de spatborden doorlopende LED-achterlichten en een strak design. De nieuwe Volkswagen Arteon Shooting Brake is 4,86 lang en 1,87 meter breed met een wielbasis van 2,84 meter.. Dit model is met zijn 1,44 meter 2 centimeter hoger, resulterend in extra hoofdruimte. De sportieve 17 inch lichtmetalen velgen worden gehuisd in verbrede wielkasten.

Volkswagen Arteon Shooting Brake
Volkswagen Arteon Shooting Brake interieur

De Volkswagen Arteon Shooting Brake - Het interieur

Volkswagen Arteon Shooting Brake interieur

Het interieur van de Volkswagen Arteon Shooting Brake voelt exclusief en toch helemaal van u. Het dashboard en de middenconsole zijn speciaal ontworpen voor dit model en de Volkswagen Arteon, de sedan-uitvoering, en dat merkt u. De inrichting is sportief, maar uiterst comfortabel en uitgerust met materialen van zeer hoge kwaliteit. Met ambianceverlichting bepaalt u de sfeer in de auto. Zowel voor- als achterin vindt u meer dan voldoende hoofd- en beenruimte en ook de bagageruimte is aanzienlijk. Deze bedraagt minimaal 565 liter en is uit te breiden naar een riante 1.632 liter door de achterbank neer te klappen.

Tijdens het rijden weet u zich optimaal gesteund door de Digital Cockpit Pro met zijn 10,25 inch touchscreen achter het stuur. Hier kunt u zowel klassieke snelheidsmeters als het handige navigatiesysteem tevoorschijn toveren. Het 8 inch infotainmentscherm in het midden van het dashboard geeft u nog meer mogelijkheden om uw rit te veraangenamen met ondersteuning en bijvoorbeeld de online diensten van We Connect.

De Volkswagen Arteon Shooting Brake - Optimale ondersteuning

Volkswagen Arteon Shooting Brake

Rijden in de Volkswagen Arteon Shooting Brake is aangenamer en makkelijker door een pakket aan slimme technologieën. Met Travel Assist wordt u actief bijgestaan tijdens de rit door automatisch op veilige afstand tot de voorligger te blijven en binnen uw rijbaan te blijven. Dit biedt in het bijzonder uitkomst tijdens minder aangename situaties die veel aandacht opeisen, zoals rijden in files of langs wegwerkzaamheden.

Onderdeel van Travel Assist is Adaptive Cruise Control, waarmee de snelheid automatisch wordt bijgesteld bij veranderingen in snelheidslimiet en bij bochten, rotondes en kruisingen. Dankzij Front Assist staat de auto u bij in het geval van onverwachts passerende voertuigen of voetgangers. De Volkswagen Arteon Shooting Brake kan worden uitgerust met Park Assist, waardoor de auto zelf het parkeervak in stuurt. Met de achteruitrijcamera heeft u nog meer overzicht in lastige situaties.

Volkswagen Arteon Shooting Brake
Volkswagen Arteon Shooting Brake

De Volkswagen Arteon Shooting Brake - De motor

Volkswagen Arteon Shooting Brake

U heeft de keuze uit twee traditionele verbrandingsmotoren voor de Volkswagen Arteon Shooting Brake. De 2.0 TSI-benzinemotor levert een vermogen van 140 kW en 190 pk en is extra efficiënt en schoon dankzij het B-cyclus verbrandingsproces. De 2.0 TDI-dieselmotor geeft u 147 kW en 200 pk aan vermogen. Dankzij de geavanceerde twin-dosing technologie wordt bij deze motor de uitstoot van stikstofoxiden tot wel tachtig procent gereduceerd.

Plug-in hybride
De Volkswagen Arteon Shooting Brake is ook verkrijgbaar als eHybrid-uitvoering, voorzien van een slimme hybrideaandrijving. Deze komt met een vermogen van 160 kW en 218 pk. U kunt een aanzienlijke afstand afleggen met de lithium-ion accu of gebruik maken van de symbiotische samenwerking tussen TSI-benzinemotor en elektromotor.

De nieuwe Volkswagen Arteon Shooting Brake R

De Volkswagen Arteon Shooting Brake R is de overtreffende trap op het gebied van sportiviteit. Zijn 2.0 TSI-benzinemotor levert maar liefst 235 kW en 320 pk met een 7-traps DSG-transmissie. De rijdynamiek wordt significant verhoogd met R-Performance Torque Vectoring. Met het R-Line exterieur ziet deze uitvoering er exclusief en zeer sportief uit.

De nieuwe Volkswagen Arteon Shooting Brake leasen bij A-Point

De Volkswagen Arteon Shooting Brake leaset u bij A-Point. Hij is nu te leasen vanaf € 699,- per maand. Bekijk onze voorraad en vraag een offerte aan voor alle prijsdetails.

Bezoek onze showrooms

A-Point Volkswagen Amsterdam Noord

Aambeeldstraat 7
1021 KB Amsterdam
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Amsterdam

Kollenbergweg 11
1101 AR Amsterdam
Nederland

Meer informatie

Financier de Arteon Shooting Brake

Contante prijs

€ 50.490,-

Aanbetaling

€ 12.623,-

Totaal kredietbedrag

€ 47.127,-

Slottermijn

€ 15.147,-

Termijnbedrag

€ 533,-

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 59.750,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer