Profiteer nu van kortingen op Wintersport Accessoires en ga goed voorbereid op vakantie!

Originele VW Allesdragers lorem

Van € 239,- voor € 199,-

Deze set allesdragers is de oplossing voor het vervoeren van grote spullen, zoals een fietsdrager of bagagebox.

Calamiteitenkit incl. 4 hesjes

Van € 29,95 voor € 24,95

Mocht er iets onderweg gebeuren dan heeft u hulp bij de hand met deze calamiteitenkit, zoals veiligheidsvestjes en een verbandtas. De tas is op de achterzijde voorzien van klittenband voor een makkelijke bevestiging in de bagageruimte.

Bagagebox matzwart 340L

Van € 249,- voor € 199,-

Met deze bagagebox hoeft u niks meer thuis te laten. De bagagebox beschikt over een gemakkelijk montage-systeem voor een eenvoudige en veilige bevestiging op uw allesdragers. De koffer is voorzien van twee sloten, zodat uw bagage altijd veilig is.

Winter 4-delige verzorgingset

Van € 19,95 voor € 9,95

Tijdens de winterse maanden geeft u uw Volkswagen de beste verzorging met deze complete set. Het pakket bevat: Antivries (500ml), Ontdooier (500ml), Rubber Car Stick & 1 ijskrabber

Ijskrabber lorem ipsum dolem

Van € 7,95 voor € 4,95

Met behulp van deze ijskrabber met sneeuwborstel is het schoonmaken van uw Volkswagen snel en efficiënt gebeurd. De ijskrabber is gemaakt van hoogwaardige polycarbonaat en is voorzien van een anti-slip handvat.

LM-wintersets lorem ipsum dolem

Tot 45% korting

De Volkswagen lichtmetalen winterset is de perfecte combinatie van veiligheid en stijlvolle vormgeving. Winterbanden zorgen voor de best mogelijke grip en een kortere remweg, al bij temperaturen onder de 7 °C. De speciale rubbersamenstelling samen met het loopvlakontwerp zorgen ervoor dat de veiligheid aanzienlijk verhoogd wordt. Een winterset bestaat uit velgen inclusief winterbanden.

Rubberen mattenset

Van € 49,- voor € 39,-

Deze hoogwaardige mattenset is exact afgestemd op de contouren van uw interieur. De matten zijn van duurzaam materiaal gemaakt en zorgen voor een perfecte bescherming voor uw bekleding.

Kofferbakmat

Van € 59,- voor € 49,-

Lichte en flexibele bescherming van de kofferbakruimte tegen vocht en vuil. Wanneer de inleg niet gebruikt wordt, kan deze opgerold worden om gemakkelijk op te bergen.

GTI slee (nieuw)

Van € 74,95 voor € 49,95

De slee heeft een sportief GTI-design met een opvallend GTI-logo, inclusief het honingraatpatroon.

Navigatie-update RNS toestellen

Van € 149 voor € 99

Bepaal altijd de beste route naar uw bestemming met behulp van uw navigatiesysteem. De navigatie DVD voor uw auto bevat een update van de wegeninformatie. Deze actie geldt voor alle navigatie updates (afbeelding is alleen ter illustratie).

*Getoonde foto’s kunnen afwijken van de totale actie. De genoemde verkoopprijs is inclusief btw. Zie algemene verkoopinformatie.

Bezoek onze showrooms

A-Point Volkswagen Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Almere

De Strubbenweg 3
1327 GA Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Amsterdam

Kollenbergweg 11
1101 AR Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie