Volkswagen Bedrijfswagens Inclusief

  • A-Point Groep
Bedrijfswagens_pilaar.jpg

Volkswagen Inclusief is er nu ook voor alle Volkswagen bedrijfswagenrijders. Het loyaliteitsprogramma biedt voordelen als een gratis zomer- of winter- en airco check en gratis vervangend vervoer bij pech en schadeherstel. Daarnaast is het lidmaatschap goed voor interessante kortingen. Niet alleen op Volkswagen Lifestyle-producten, maar ook bij bijvoorbeeld Center Parcs en Texaco.

Veel voordelen
Geïnspireerd door het succes van het loyaliteitsprogramma voor personenwagens is Volkswagen Inclusief er nu ook voor u, als bedrijfswagenrijder. 

Kortingen
Volkswagen Inclusiefleden krijgen bij een bedrijfswagenfinanciering een korting van 0,5% op het rentetarief. Het afsluiten van een verzekering levert een was- of tanktegoed van € 50,- op. Leden die hun Caddy, Transporter, Crafter of Amarok bij ons als officiële Volkswagen dealer laten onderhouden, krijgen bovendien vouchers voor het gratis vervangen van diverse vloeistoffen en lampjes. Het lidmaatschap levert bovendien 20% voordeel op bij de aanschaf van Volkswagen Lifestyle-producten, bij parkeren op Schiphol, bij Center Parcs (tot 40%) en bij Texaco. Een speciale bedrijfswagen-rijvaardigheidstraining kost voor leden van Volkswagen Inclusief slechts € 99,- Elke twee maanden zijn er ook nog eens speciale aanbiedingen. Deze worden gecommuniceerd via www.vwbedrijfswagens.nl/inclusief en via de gratis nieuwsbrief voor leden.

Vraag de kaart gratis aan.