Even voorstellen... Ton Steur, onze ŠKODA PRO!

Bij ŠKODA draait alles om technische innovaties. Continu zoeken wij naar technieken en features die het rijden in een ŠKODA veiliger en comfortabeler maken. Om het optimale uit deze systemen en hulpmiddelen te halen, is het van belang dat u weet wat ze kunnen en hoe toe te passen in de praktijk. Speciaal om u hierbij te ondersteunen en adviseren hebben wij een ŠKODA PRO!

ŠKODA modellen zijn uitgerust met vele elektronische hulpmiddelen en hebben diverse moderne systemen die, voor u als bestuurder, de veiligheid en het rijcomfort verhogen. Denk aan Adaptive Cruise Control en Parkeerassistent. Ik kan me goed voorstellen dat u hierover vragen heeft, zowel tijdens de oriëntatie op uw nieuwe ŠKODA als na aanschaf ervan.

Vanaf nu kunt u met al uw vragen bij mij terecht! Ik ben, als ŠKODA PRO, een nieuw gezicht binnen A-Point ŠKODA Amsterdam en sta graag voor u klaar. U heeft een nieuwe ŠKODA op het oog en wilt advies over de te nemen technische opties? Of u heeft, na aanschaf van uw ŠKODA, nog vragen over de vele mogelijkheden van uw navigatiesysteem?

Wat uw vragen ook zijn, ik beantwoord ze in heldere, duidelijke taal. Ik laat u bijvoorbeeld zien hoe zaken werken, geef advies over de voor u juiste opties en stel systemen voor u in. Geen vraag of verzoek is mij te veel. U kunt mij op diverse manieren bereiken. Aarzel niet om contact op te nemen. Als ŠKODA PRO van A-Point ŠKODA sta ik u graag te woord!

Ton Steur 
ŠKODA PRO

Keienbergweg 121
1101 GG Amsterdam Zuidoost
Telefoon 020 – 430 17 10
pro@a-point.nl

Gerelateerde bestanden

Bestandsnaam Bestandstype Bestandsgrootte
December 2018 PDF 0.7 MB Downloaden
Nieuwsbrief_1_11.pdf PDF 1.43 MB Downloaden
Nieuwsbrief_2_3.pdf PDF 1.42 MB Downloaden
Nieuwsbrief_3_3.pdf PDF 1.4 MB Downloaden
Nieuwsbrief_4_2.pdf PDF 1.43 MB Downloaden
Nieuwsbrief_5_2.pdf PDF 1.41 MB Downloaden
Nieuwsbrief_6_3.pdf PDF 1.44 MB Downloaden
Nieuwsbrief_7.pdf PDF 1.18 MB Downloaden
Bestandsnaam
Nieuwsbrief_1_11.pdf Downloaden
Nieuwsbrief_2_3.pdf Downloaden
Nieuwsbrief_3_3.pdf Downloaden
Nieuwsbrief_4_2.pdf Downloaden
Nieuwsbrief_5_2.pdf Downloaden
Nieuwsbrief_6_3.pdf Downloaden
Nieuwsbrief_7.pdf PDF 1.18 MB Downloaden