7

Altijd mobiel, ook zonder uw ŠKODA

U bent tijdelijk even niet zo mobiel. Dit kan komen door pech onderweg of omdat uw ŠKODA bij ons staat voor onderhoud of reparatie. Wij snappen dat dit vervelend is. Daarom bieden wij de volgende 3 diensten en producten aan op het gebied van mobiliteit:

  1. ŠKODA Mobiliteitsgarantie
  2. Haal- en brengservice
  3. Vervangend vervoer

Zo beperken we de overlast voor u tot een minimum en kan uw dagelijkse leven gewoon doorgaan.

ŠKODA Mobiliteitsgarantie

Met de gratis ŠKODA Mobiliteitsgarantie bent u 24/7 verzekerd van snelle en professionele hulpverlening als u met autopech langs de weg staat. Ook in het buitenland. Wij repareren uw ŠKODA ter plekke, mocht dit niet binnen een redelijke termijn lukken dan zoeken we naar een andere oplossing. Dit kan variëren van alternatief vervoer tot een hotelovernachting voor u en uw passagiers. Goed om te weten: de kosten van de hulpverlening zijn voor ŠKODA, u betaalt de reparatiekosten.

Belangrijke telefoonnummers

Noteer de volgende servicenummers voor het geval u met pech staat.

Zijn deze servicenummers vanwege technische redenen niet bereikbaar? Bel direct naar Nederland via  +31 33 494 96 00 (niet gratis). Om gebruik te maken van de ŠKODA Mobiliteitsgarantie moet u altijd uw Serviceplan en de huidige kilometerstand van uw ŠKODA bij de hand hebben.

Haal- en brengservice

Als uw ŠKODA bij ons staat voor reparatie of een onderhoudsbeurt zorgen wij ervoor dat u makkelijk en snel weer thuis of op uw werk komt. U kunt kiezen uit:

  1. Gratis Shuttle Service: brengt u vanaf onze vestiging naar huis of werk en andersom.
  2. Gratis leenfiets: sportief en lekker in de frisse buitenlucht.
  3. Haal- en brengservice: laat uw auto thuis ophalen en weer afzetten.

Meer weten over kosten en voorwaarden? Vraag het ons.

Vervangend vervoer

Wilt u bij onderhoud of reparatie liever zelf de controle houden? Dan regelen wij vervangend vervoer voor u. Dit kan in de vorm van een gratis leenfiets of een leenauto voor een aantrekkelijk tarief. Vragen? Neem contact met ons op.