Bandenservice

De rijprestaties en veiligheid van uw ŠKODA zijn voor een groot deel afhankelijk van de kwaliteit van de banden. Elke ŠKODA (rijder) vereist een type band die het beste past bij de auto én de tijd van het jaar. Wij staan voor u klaar met het beste advies!

Bandentips

  • Controleer regelmatig de bandenspanning
  • Meet de profieldiepte. Advies is om bij 2 mm de band te vervangen. Vanaf 1.6 mm wordt de band afgekeurd.
  • Vervang beide banden op dezelfde as, ook wanneer slechts één band is afgesleten.
  • Check geregeld de banden op beschadigingen.
  • Controleer regelmatig de reserveband.

Banden zijn letterlijk de basis van het rijgedrag van uw auto. Wij hebben een uitgebreid bandenaanbod met Continental als belangrijkste (huis)merk. Voor elke ŠKODA en voor elke gebruikerswens hebben wij de passende band voor u!

Kies op tijd voor winterbanden

In het winterseizoen hebben de weersomstandigheden meer invloed op uw rijgedrag. Winterbanden zorgen bij koud weer, regen en sneeuw dankzij het specifieke profiel en hun rubbersamenstelling voor aanzienlijk meer grip dan zomerbanden. Al bij temperaturen onder 7 graden Celsius bewijzen winterbanden hun nut.

Bandenwissel én opslag: € 89,-

Waar laat u uw zomer- of winterbandenset als u die niet gebruikt? Ons ‘bandenhotel’ biedt uitkomst. Daar kunnen de vier zomer- of winterbanden (eventueel met velgen) na een professionele wissel worden opgeslagen. Voor € 89,- krijgt u één keer een setwissel en opslag per seizoen, bijvoorbeeld van november tot april. Wel zo makkelijk, u heeft er geen omkijken naar!