Airco service

Airconditioning verhoogt het comfort tijdens het autorijden. Een airco zorgt voor een aangename temperatuur in uw auto en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. Ook bent uw snel van beslagen ruiten af. Laat daarom uw airco goed onderhouden. Bij één van onze ŠKODA-vestigingen bent u aan het juiste adres!

Een slimme zet

Regelmatige controle van uw airco is om meerdere redenen een slimme zet. U rijdt niet alleen prettiger, het is ook veiliger. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders van een frisse en koele auto maar liefst 30% minder vaak betrokken zijn bij ongevallen!

Let op: airco-onderhoud wordt niet standaard in een reguliere onderhoudsbeurt meegenomen. Maak daarom periodiek een afspraak met ons als ŠKODA dealer voor een vakkundige check van de airco in uw auto.

Uitleg Airco onderhoudsbeurten

Airco check GRATIS

√ Werking essentiële onderdelen controleren
√ Koelende werking controleren
√ Kwaliteit stof- en pollenfilter controleren

Vervangen stof- en pollenfilter vanaf € 19,95

Als de monteur constateert dat het filter niet meer goed functioneert, is vervangen een optie. Na vervanging stroomt er meer lucht de auto binnen dan daarvoor en is de luchtkwaliteit beter en dus gezonder.

Airco geurbehandeling € 39,-

De geurbehandeling verwijdert niet alleen muffe luchtjes uit je airco, ook wordt de lucht veel schoner en dus gezonder. Aangeraden wordt om dit eens per jaar te laten doen.

Airco onderhoudsbeurt vanaf € 139,-*

√ Werking essentiële onderdelen controleren
√ Koelende werking controleren
√ Kwaliteit stof- en pollenfilter controleren
√ Drukbeveiliging en lekdichtheid controleren
√ Drukbeproeving controleren
√ Leeghalen, vacumeren en afvullen

*Voor modellen met het nieuwe type koudemiddel (R134YF) kost een airco onderhoudsbeurt € 189,-

Maak een afspraak width="28.109" height="25.861"/>