A-Point Autoverhuur

Op zoek naar tijdelijk vervoer? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Via A-Point Autoverhuur bieden wij verschillende mogelijkheden aan. U hoeft alleen maar te kiezen wat het beste bij uw situatie past. Wij zorgen ervoor dat u volledig verzekerd de weg op gaat en leveren de huurauto op een afgesproken tijdstip netjes bij u voor de deur af. Verder heeft u de keuze uit verschillende formaten variërend van Small t/m XXL. Is de huurperiode afgelopen? Dan kunt ervoor kiezen om de huurauto bij u thuis op te laten halen. Zo bieden wij u optimaal rijplezier en minimaal gedoe!

Speciaal voor zakelijke berijders bieden wij Shortlease aan. Zo kunt u flexibel huren met het prijskaartje van leasen. De ideale oplossing voor wie zekerheid en flexibiliteit wil voor een aantrekkelijke prijs. Bovendien is Shortlease op ieder moment opzegbaar en neemt het tarief af naarmate u langer leaset.

Huuropties

Of u nu gaat verhuizen of genieten van een heerlijke weekendje weg, u kunt zowel zakelijk als privé bij ons terecht voor de volgende verhuuropties:Of u nu gaat verhuizen of genieten van een heerlijke weekendje weg, u kunt zowel zakelijk als privé bij ons terecht voor de volgende verhuuropties:

  • Weekendauto
  • Vakantieauto
  • Verhuisbus
  • Shortlease auto

Onze vloot bestaat uit auto’s van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Direct uw huurauto boeken? Regel het gemakkelijk en snel online.

Direct zakelijk huren width="28.109" height="25.861"/> Direct privé huren width="28.109" height="25.861"/>