Nieuws van ŠKODA

We houden u graag op de hoogte van onze nieuwste modellen, aanbiedingen en diensten, maar ook van relevant nieuws uit de autobranche. Wat u ook zoekt, bij ons vindt u altijd wat u nodig heeft.

Filter: ŠKODA width="28.109" height="25.861"/>
  • Algemeen A-Point
  • Volkswagen
  • Audi
  • SEAT
  • ŠKODA
  • VW Bedrijfswagens

Wereldprimeur: ŠKODA SCALA

Met de SCALA richt ŠKODA zich duidelijker op de jongere consument dan ooit tevoren. Het model leent zijn ontwerptaal van het sensationele VISION RS-studiemodel – dat op de autoshow van Parijs werd onthuld – en komt in de eerste helft van 2019 op de markt met vermogens tussen de 66 kW/90 pk en 110 kW/150 pk.
ŠKODA

Eerste interieurbeelden ŠKODA SCALA

ŠKODA brengt een week vóór de wereldpremière in Tel Aviv de eerste interieurfoto’s van de ŠKODA SCALA uit. Het interieur van het model volgt de nieuwe designtrend die ŠKODA met de VISION RS-conceptcar heeft ingezet.
ŠKODA

ŠKODA Design: van traditie naar toekomst

De volgende ontwikkelingsfase in de designtaal van ŠKODA beleeft zijn debuut in de ŠKODA SCALA. Het Tsjechische merk ondergaat een constante evolutie in plaats van een revolutie. Nu krijgt het DNA van ŠKODA nieuwe accenten door een verrassend samenspel van functie en emotie. Door ŠKODA ‘Simply Surprising’ genoemd, waarbij de focus ligt op vloeiende lijnen, dynamiek en emotie.
ŠKODA

Eerste blik op het nieuwe interieurconcept ŠKODA Scala

ŠKODA laat met een designschets een eerste glimp van het concept interieur van de ŠKODA SCALA zien. Het interieur implementeert het VISION RS concept. Dit betekend een ergonomisch, en modern design waarin dit het eerste model zal zijn met de nieuwste infotainmentgeneratie. Naast de nieuwe interieuraankleding biedt de ŠKODA SCALA ook veel interieurruimte en met een 467 liter inhoud ook nog eens de grootste bagageruimte in zijn klasse!
ŠKODA

ŠKODA SCALA: compact, ruim en slim

Een nieuwe naam, nieuwe technologie en een nieuwe persoonlijkheid: met de SCALA breidt ŠKODA zijn aanwezigheid in het populaire compacte segment uit. Het compleet nieuwe model biedt veel ruimte voor passagiers en bagage, een hoge mate van actieve en passieve veiligheid, full-LED verlichting voor en achter, én een groot aantal Simply Clever-ideeën. Voor de vijfdeurs hatchback worden vijf motoren leverbaar met vermogens tussen 66 kW/90 pk en 110 kW/150 pk. De ŠKODA SCALA komt in de eerste helft van 2019 op de markt.
ŠKODA

Miljoenste ŠKODA van 2018 rolt van de band

ŠKODA AUTO heeft deze week al zijn miljoenste auto van dit jaar geproduceerd. Deze mijlpaal werd twee weken eerder bereikt dan in 2017. Het is voor het vijfde jaar op rij dat de productieteller op zeven cijfers uitkomt.
ŠKODA