Nieuws van ŠKODA

We houden u graag op de hoogte van onze nieuwste modellen, aanbiedingen en diensten, maar ook van relevant nieuws uit de autobranche. Wat u ook zoekt, bij ons vindt u altijd wat u nodig heeft.

Filter: ŠKODA width="28.109" height="25.861"/>
  • Algemeen A-Point
  • Volkswagen
  • Audi
  • SEAT
  • ŠKODA
  • VW Bedrijfswagens

ŠKODA SCALA: de prijzen

De ŠKODA SCALA is vanaf vandaag te bestellen. De moderne en ruime vijfdeurs hatchback met zijn frisse design staat rijklaar vanaf € 21.990,-*.
ŠKODA

Op weg naar de toekomst: ŠKODA VISION iV

Met de 100% elektrisch aangedreven VISION iV blikt ŠKODA vooruit op zijn elektrische toekomst. De VISION iV is een zeer sportief gelijnde vierdeurs Crossover-Coupé die veel ruimte biedt.
ŠKODA

ŠKODA’s de nieuwe stads-SUV: de KAMIQ

De ŠKODA KAMIQ zet de succesvolle SUV-designtaal van de KODIAQ en de KAROQ voort en wordt voorzien van een aantal nieuwe visuele hoogtepunten zoals de gedeelde koplampen met de LED-dagrijverlichting boven de hoofdlampen.
ŠKODA

Hoe werkt een elektromotor? 5 vragen en antwoorden

Hoe werkt een elektromotor? En wat zijn de verschillen met een verbrandingsmotor? Hoe betrouwbaar zijn ze? De experts van ŠKODA geven antwoord op 5 prangende vragen.
ŠKODA

ŠKODA elektrificeert met VISION iV conceptstudie

Met het studiemodel VISION iV zet ŠKODA de volgende stap naar elektrische mobiliteit. ŠKODA teast het publiek met twee ontwerpschetsen.
ŠKODA

De eerste schetsen van de ŠKODA Kamiq

De nieuwe SUV van ŠKODA heet Kamiq. De cross-over is de derde SUV van ŠKODA voor de Europese markt en vormt de volgende stap in het SUV-offensief.
ŠKODA