7

De ŠKODA Octavia Combi
De slimste features in een nieuw design

Strakker, slimmer en nog steeds de ruimste in zijn klasse. Dit is de nieuwe ŠKODA Octavia Combi. Hij heeft een nog scherper design, nieuwe assistentie- en infotainmentsystemen en biedt u het nieuwste op het gebied van connectiviteit. Je moet ambitie hebben als je een icoon wilt verbeteren. Daarom hebben we met de nieuwe ŠKODA Octavia Combi alle sterke punten meegenomen, en die nog beter gemaakt. Dus wat vind u? Is het de connectiviteit, het design of de ruimtelijkheid? Of gewoon alle drie?

 • Rijklaar v.a. € 27.190,-
 • Privé lease v.a. € 389,-
 • Lease v.a. € 375,-
Rijklaar v.a. € 27.190,-
Privé lease v.a. € 389,-
Lease v.a. € 375,-

Het nieuwe design: een lust voor het oog

De nieuwe Octavia Combi is stoer en modern. Het strakke lijnenspel begint al bij de dubbele koplampen en loopt door de gehele auto. Ook op de kleinste details is gelet, waardoor de nieuwe Octavia Combi van top tot teen af is.

Exterieur

 • LED-boarding spots
 • Brede grille
 • Full-LED dubbele koplampen
 • LED-achterlichten en kentekenverlichting
 • Panoramadak
 • Nieuwe reeks velgen
 • Chromen dakrailing en raamlijsten
 • Maximaal trekgewicht tot 1.600 kg

Interieur

 • Verwarmbaar stuurwiel
 • DSG-automaat
 • Nieuwste generatie infotainmentsystemen
 • Phonebox
 • Ruime kofferbak

'Simply Clever' features

IJskrabber

Parapluhouder

Multimediahouder

Bagagenet

Omvangrijk motorenaanbod, DSG-transmissie en vierwielaandrijving

Voor de ŠKODA Octavia Combi zijn vier benzinemotoren (TSI), vier dieselmotoren (TDI) en een G-TEC-motor (CNG) leverbaar. De vermogens lopen uiteen van 63 kW/86 pk tot 135 kW/184 pk. Naast de handgeschakelde versnellingsbak is voor alle motoren (met uitzondering van de basis-benzinemotor en de basis-dieselmotoren) ook een DSG-transmissie verkrijgbaar – nieuw is daarbij de 7-traps DSG-transmissie. De versies 1.8 TSI en 2.0 TDI zijn verkrijgbaar met vierwielaandrijving. Tegen meerprijs is Dynamic Chassis Control (DCC) verkrijgbaar, waarmee de demping sportief of juist comfortabel kan worden afgesteld. Alle motoren voldoen aan de emissienorm Euro 6.

Bekijk de nieuwe Octavia Combi nu bij A-Point ŠKODA!

Bezoek onze showrooms

A-Point ŠKODA Amsterdam

Keienbergweg 121
1101 GG Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

A-Point ŠKODA Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Groep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar (uitzondering op deze regel is de e-Golf, deze is op basis van 60 maanden/10.000 km), € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Financier de Octavia Combi

Contante prijs

€ 27.190,-

Aanbetaling

€ 6.798,-

Totaal kredietbedrag

€ 24.099,-

Slottermijn

€ 0,-

Termijnbedrag

€ 401,64

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 30.896,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer