De nieuwe ŠKODA Scala
Compact & toch veel ruimte

In de nieuwe Scala van ŠKODA worden de compacte afmetingen gecombineerd met veel binnenruimte. Het is het eerste model van ŠKODA dat gebruikmaakt van het A0 MQB-platform, waardoor de combinatie mogelijk is van compacte afmetingen, veel binnenruimte en de nieuwste assistentiesystemen.

  • Rijklaar v.a. € 21.890,-
  • Privé lease v.a. € 289,-
  • Lease v.a. € 339,-
Rijklaar v.a. € 21.890,-
Privé lease v.a. € 289,-
Lease v.a. € 339,-

Volop ruimte

De lange wielbasis van 2.649 mm staat garant voor goede rijeigenschappen en veel binnenruimte. Ook heeft de Scala één van de grootste bagageruimtes in zijn klasse, met altijd 476 liter of 1.410 liter met de achterbank neergeklapt.

Pittige prestaties

Er worden vijf Euro 6-motoren leverbaar voor de ŠKODA Scala: drie benzinemotoren, een diesel en (later in 2019) een krachtbron op aardgas (CNG). De prestaties variëren van 95 tot 150 pk en er is keuze tussen handgeschakelde transmissie of zeventraps DSG-automaat.

Sportief rijgedrag

De ŠKODA Scala is zelfs met standaard chassis al buitengewoon veilig en wendbaar. Wie echter kiest voor de optionele Sport Chassis Preset krijgt een 15 mm verlaagd onderstel met dempers die via het Driving Mode Select-menu kunnen worden ingesteld op Normal of Sport.

Nieuwe naam voor nieuw compact model

De naam stamt af van het Latijnse woord ‘scala’, dat letterlijk ‘trap’ of ‘ladder’ betekent. De naam staat ook synoniem voor de volgende grote stap van ŠKODA in het compacte segment.

ŠKODA-logo

Eerste Europese ŠKODA-model met nieuw gestileerd ŠKODA-logo aan de achterzijde.

Gebaseerd op de VISION RS

De nieuwe Scala vertaalt het aansprekende design van de onlangs op de Autosalon van Parijs onthulde ŠKODA Vision RS concept car door naar een productiemodel.

Bezoek onze showrooms

A-Point ŠKODA Amsterdam

Keienbergweg 121
1101 GG Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

A-Point ŠKODA Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

Financier de Nieuwe Scala

Contante prijs

€ 21.890,-

Aanbetaling

€ 5.473,-

Totaal kredietbedrag

€ 19.401,-

Slottermijn

€ 0,-

Termijnbedrag

€ 323,35

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 24.874,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer