De ŠKODA Fabia Combi
Ruimtelijk & praktisch

De Fabia Combi is terug en hoe! De geüpgradede versie is riant van binnen en toch compact. Een multitalent in alle opzichten. De vernieuwde Fabia Combi is de perfecte auto voor mensen met een actieve lifestyle. De 3de generatie van de Fabia Combi brengt ruimte, gemak en innovatieve features samen. Bovendien beschikt hij over nieuwe krachtige en zuinige motoren waardoor u ook op dit punt wint. Kortom: de perfecte combi!

  • Rijklaar v.a. € 17.890,-
  • Privé lease v.a. *€ 309,- p.m.
  • Lease v.a. € 319,- p.m.
Rijklaar v.a. € 17.890,-
Privé lease v.a. *€ 309,- p.m.
Lease v.a. € 319,- p.m.

Ruimte in optima forma

Met 530 liter aan bagageruimte is de vernieuwde ŠKODA Fabia Combi hiermee de grootste in zijn klasse. U kunt dit zelfs nog uitbreiden naar 1.395 liter als u de achterbank neerklapt. Met de zeer ruimte laadbreedte van een meter en een laaddrempel van 61 cm hoog gaat in- of uitladen zeer makkelijk. Goed om te weten: de achterklep opent tot 1.90 meter.

Slimme assistenten

De opvolger van de Fabia Combi II bevat slimme assistenten die uw veiligheid en rijgemak vergroten. Zoals:

Driver Activity Assistant
Zware ogen, wegtrekkers? De Fabia Combi weet precies wanneer u aan pauze toe bent. De Driver Activity Assistant toont op het dashboard wanneer het tijd is voor een korte stop en wellicht een kopje koffie.

Front Assistant
Dankzij de Front Assistant wordt de kans dat u achterop een andere auto rijdt aanzienlijk verkleind. Via radartechnologie weet de Fabia Combi precies wanneer u moet remmen. Als u om welke reden dan ook niet tijdig stopt, dan remt de Front Assistant voor u.

Cruise control
Moet u een lange afstand rijden? Laat de Fabia Combi het grote werk doen. Stel de Cruise Controle in en raak minder snel vermoeid als u grote stukken moet rijden. Ultiem comfort! Uiteraard raden wij aan dat u ook op de Cruise Control-modus alert moet zijn op de weg. De Fabia Combi neemt werk uit handen, maar u blijft verantwoordelijk.

Krachtige en zuinige motoren

De nieuwe benzine- en dieselmotoren van de Fabia Combi hebben een indrukwekkend vermogen dat varieert tussen de 55-81 kW. Ze zijn goed voor maximaal rijplezier, maar dan wel met zeer lage verbruikscijfers.

Simply clever

Naast nieuwe motoren, slimme assistenten en ruimte biedt de 3de generatie ook handige gadgets. Kleine dingen die ook voor en na het autorijden van pas komen. Simply clever.

IJskrabber in de tankklep
Een spoorloze ijskrabber als u ’s ochtends in de winter snel weg moet is enorm vervelend. Daarom heeft de Fabia Combi er standaard een zitten in het klepje van de brandstoftank.

Parkeerkaarthouder
Verklein de kans op een boete door de handige parkeerkaarthouder. Uw parkeerbon is altijd goed in zicht.

Opbergvakje bril
Laaghangende zon? Een zonnebril is dan een must voor goed zicht. Gelukkig heeft u deze altijd bij de hand in het compacte opbergvakje in de hemelconsole van de Fabia Combi.

Multimediahouder
Dankzij de multimediahouder schuift uw smartphone niet meer van uw schoot onder de stoel tijdens het rijden. En is hij altijd binnen handbereik.

Paraplu in houder
In uw Fabia Combi blijft u lekker droog als het regent. Blijf ook droog als u uitstapt dankzij de paraplu die u bewaart in de handige parapluhouder onder de bijrijderstoel.

Expressief design

De Fabia Combi is de eerste ŠKODA die designelementen van de VisionC conceptauto heeft. Dit doet vermoeden dat toekomstige ŠKODA’s een expressiever en krachtiger design krijgen. De 3de generatie Fabia Combi is lager en breder, hierdoor staat hij ‘sterker’ op zijn wielen. Heldere lijnen, scherpe vouwen en kristalachtige elementen zorgen voor een prachtige licht-schaduwverdeling. Dit geeft de auto een zelfverzekerde uitstraling heeft.

Bezoek onze showrooms

A-Point ŠKODA Amsterdam

Keienbergweg 121
1101 GG Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

A-Point ŠKODA Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

* De Privé Lease actieprijs geldt voor de ŠKODA Fabia Combi en wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Financier de Fabia Combi

Contante prijs

€ 17.890,-

Aanbetaling

€ 4.473,-

Totaal kredietbedrag

€ 16.698,-

Slottermijn

€ 5.367,-

Termijnbedrag

€ 188,85

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 21.171,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer