7

De ŠKODA ENYAQ iV
Nu te bestellen

De ŠKODA ENYAQ iV, een compleet nieuw elektrisch model van het merk. Met de ENYAQ iV introduceert ŠKODA een krachtpatser vol nieuwe technologieën. Met het model heeft het merk zichzelf overtroffen. De elektrische auto staat op het revolutionaire MEB-platform en is de eerste lokaal emissievrije auto dat hierop gebouwd is. De auto is ruim vanbinnen, heeft een aansprekend design en biedt volop rijdynamiek. De elektrische auto heeft een behoorlijke range, met het grootste accupakket rijdt u maar liefst 510* kilometer. De ENYAQ iV is nu te bestellen bij A-Point ŠKODA.

  • Rijklaar v.a. € 39.990,-
  • Lease v.a. € 479,- p.m.
Rijklaar v.a. € 39.990,-
Lease v.a. € 479,- p.m.

De ŠKODA ENYAQ iV – De prijs

ŠKODA maakt elektrisch rijden in populair A-SUV segment echt bereikbaar met een vanaf prijs van € 39.990,- voor de 62kWh-uitvoering. De ENYAQ iV 60 is te leasen vanaf € 479,- per maand, de ENYAQ iV 80 is te leasen vanaf € 549,- per maand. De ŠKODA ENYAQ iV komt begin 2021 op de Nederlandse markt. Eind 2020 begint de start van de serieproductie.

De ENYAQ iV is nu te bestellen. Wilt u meer informatie of een (lease-)offerte? Klik dan op onderstaande button.

Meer informatie of offerte aanvragen width="28.109" height="25.861"/>

ŠKODA ENYAQ iV – Het design

De ŠKODA ENYAQ iV heeft een stoer uiterlijk, zoals dat bij een SUV past. Het model is nu alleen nog te zien in een camouflage wrap, zodat het design van de ENYAQ iV nog een verassing blijft. Maar dit weten we al wel. De ŠKODA ENYAQ iV staat op het nieuwe MEB-platform, wat de designers van het merk de mogelijkheid gaf om het interieur extra ruim te maken. De afmetingen van de ENYAQ iV zijn dan ook riant. De auto is 4,64 meter lang, 1,87 meter breed en 1,61 meter hoog en de wielbasis is 2.765 milimeter lang.

ŠKODA ENYAQ iV – Het interieur

Het interieur van de ŠKODA ENYAQ iV is ruim en comfortabel en biedt genoeg plaats voor het hele gezin. Dankzij de bagageruimte van 585 liter en de lage laaddrempel gaat het inladen van grote spullen nog gemakkelijker. Het model bestaat uit een groot aantal duurzame interieurmaterialen en u heeft keuze uit verschillende designs. De ENYAQ iV staat ook bol van de hightech connectiviteit- en infotainmentsystemen. Het 13-inch grote display is de grootste tot nu toe bij ŠKODA en is naar wens te combineren met een groot head-up display met augmented reality. De permanente internetverbinding zorgt voor constante up-to-date informatie.

De elektrische ŠKODA ENYAQ iV – De motor

De ŠKODA ENYAQ iV is een grote stap voorwaarts in de elektrificatie van ŠKODA. Naast de eerste iV-modellen, zoals de CITIGOe iV en de SUPERB iV mag de ENYAQ iV zich nu aansluiten bij de iV-familie.  Het model is de eerste lokaal emissievrije auto op het MEB-platform en biedt keuze uit drie verschillende accuversies en vijf vermogensvarianten. De basisversies van de ENYAQ iV krijgen achterwielaandrijving. De meest krachtige uitvoeringen hebben een tweede elektrische motor, die de vooras aandrijft. De topversie van de ENYAQ iV kan tot wel 1.200 kilo trekken.

De variaties beginnen met een 109 kW sterke basisversie met een 55 kWh accu en een actieradius van 340* kilometer. De opvolgende versie is een 132 kW sterke variant met een 62 kWh accu en een range van 390* kilometer. Het grootste bereik van de ENYAQ iV is 510* kilometer. Dit komt door de 150 kW sterke achterwielaangedreven versie met 83 kWh accu.

Er zijn ook nog twee versies met vierwielaandrijving. Deze leveren respectievelijk 195 kW of 225 kW en zijn voorzien van de 82 kWh accu. Ze hebben beiden een range van 460* kilometer. De krachtigste variant sprint van 0 naar 100 kilometer per uur in slechts 6,2 seconden.

*De cijfers van de actieradius zijn nog niet definitief bevestigd. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. De maximale actieradius kan worden beïnvloed door rijstijl, het weer, en omgevingsomstandigheden.

De elektrische ŠKODA ENYAQ iV – Laadsnelheid

De ŠKODA ENYAQ iV kan op drie verschillende manieren opgeladen worden: met thuislader van 230 volt (2,3 kW), een 11 kW wallbox of een DC snellader. Met de eerste twee kunt u de auto in 6 tot 8 uur volledig opladen. Met de snellader kan de accu naar verwachting in 40 minuten van 10% naar 80% opgeladen worden.

De ŠKODA ENYAQ iV leasen bij A-Point

De ŠKODA ENYAQ iV is de ideale auto voor de zakelijke rijder. We bieden daarom ook lease mogelijkheden aan voor dit model. De ENYAQ iV is nu te bestellen. Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws over de ŠKODA ENYAQ iV.

Houd mij op de hoogte width="28.109" height="25.861"/>

Bezoek onze showrooms

A-Point ŠKODA Amsterdam

Keienbergweg 121
1101 GG Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

A-Point ŠKODA Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Groep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar (uitzondering op deze regel is de e-Golf, deze is op basis van 60 maanden/10.000 km), € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Financier de ENYAQ iV

Contante prijs

€ 39.990,-

Aanbetaling

€ 9.998,-

Totaal kredietbedrag

€ 35.443,-

Slottermijn

€ 0,-

Termijnbedrag

€ 590,71

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 45.441,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer