Alles over de ŠKODA CITIGOe iV

De ŠKODA CITIGOe iV is de eerste volledig elektrische auto van ŠKODA.

De compacte stadsauto heeft verrassend veel ruimte en een moderne look. De ŠKODA CITIGOe iV is 100 procent elektrisch. De elektrische stadsauto’s zijn enorm populair en dat is niet zo gek. De CITIGOe iV geeft gegarandeerd veel rijplezier, heeft een aantrekkelijk uiterlijk, draagt bij aan een beter milieu en heeft een snelle laadtijd.

  • Rijklaar v.a. € 23.400,-
  • Privé lease v.a. *€ 275,- p.m.
  • Lease v.a. € 279,- p.m.
Rijklaar v.a. € 23.400,-
Privé lease v.a. *€ 275,- p.m.
Lease v.a. € 279,- p.m.

ŠKODA CITIGOe iV – De prijs

De ŠKODA CITIGOe iV maakt elektrisch rijden écht bereikbaar en is nu te configureren en te bestellen vanaf € 23.400,-. De CITIGOe iV heeft niet alleen een zeer lage bijtelling van 12 procent voor zakelijke rijders, maar is ook ongekend aantrekkelijk voor particulieren. U kunt de CITIGOe iV tijdelijk al privé leasen vanaf *€ 275,- per maand op basis van 60 maanden en 5.000 kilometer per jaar.

De elektrische ŠKODA CITIGOe iV

De ŠKODA CITIGOe iV is volledig elektrisch en beschikt over een lithium-ion accu die opgeladen dient te worden na een rit. Na vijf uur aan de laadpaal heeft de CITIGOe een volledige accu en rijdt u wel tot 265 kilometer.* Bij een snellader is de auto na een uur al tot tachtig procent opgeladen.

Elektrisch rijden heeft een hoop financiële voordelen, maar is vooral goed voor het milieu. Het is de groenste manier van rijden en er komt geen C02 vrij. Hierdoor rijdt u emissievrij in de stad. Nog een voordeel is dat de auto een stuk stiller is dan reguliere auto’s.

Twijfelt u nog over elektrisch rijden? Een aantal voordelen op een rijtje:

  • Elektriciteit is goedkoper dan benzine of diesel
  • U heeft belastingvoordeel
  • Het is beter voor het milieu
  • U kunt uw auto thuis opladen

Met de ŠKODA CITIGOe iV rijdt u dus niet alleen schoon, maar ook nog eens voordelig. Meer informatie over elektrisch rijden vindt u hier.

*De actieradius van de ŠKODA CITIGOe iV

De actieradius van een auto is de afstand die een voertuig kan afleggen zonder tussentijds van buitenaf energie toe te voegen. Bij de ŠKODA CITIGOe iV is de actieradius vastgesteld op 265 kilometer. Dit is gebaseerd op de uitkomsten van de verbruikscijfers van de op dit moment geldende Europese testmethode.

De ŠKODA CITIGOe iV – De uitvoering

De ŠKODA CITIGOe iV komt in een standaard vijfdeursuitvoering. De auto heeft een lengte van 3.597 millimeter en een breedte van 1.645 millimeter. De CITIGOe heeft een bagageruimte van 250 liter.

Het exterieur van de auto heeft een aantal opvallende kenmerken, zoals de grille aan de voorkant in de kleur van de carrosserie. Daarnaast beschikken de voorste twee deuren over elektrisch bedienbare ramen. De buitenspiegels worden geleverd in zwart of in de carrosseriekleur en hebben geïntegreerde richtingaanwijzers. Ook heeft de bumper een honinggraatstructuur met geïntegreerde mistlampen.

De ŠKODA CITIGOe iV - Private lease

De ŠKODA CITIGOe iV leasen? Ook dat kan natuurlijk. Private leasen is niet alleen heel voordelig maar ook nog eens heel praktisch. Wij regelen voor u het onderhoud en de wegenbelasting, bovendien bent u meteen allrisk verzekerd. U krijgt de nieuwe elektrische ŠKODA voor een vast maandbedrag. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Bezoek onze showrooms

A-Point ŠKODA Amsterdam

Keienbergweg 121
1101 GG Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

A-Point ŠKODA Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

* De Privé Lease actieprijs geldt voor de ŠKODA Citigoe iV en wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 5.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Financier de CITIGOe iV

Contante prijs

€ 23.400,-

Aanbetaling

€ 5.850,-

Totaal kredietbedrag

€ 21.842,-

Slottermijn

€ 7.020,-

Termijnbedrag

€ 247,03

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 27.692,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer