TOURVOORDEEL

De Tour de France staat weer voor de deur, het moment voor A-Point ŠKODA om extra uit te pakken. A-Point ŠKODA gaat op de voordelige tour met ongekend veel voordeel op diverse ŠKODA modellen. Wat dacht u van voordelige actiepakketten waarmee u uw ŠKODA kunt upgraden naar eigen smaak. Is uw auto toe aan vervanging? Profiteer dan tijdelijk van hoge inruilpremies tot wel € 2.000,-. Zoekt u een nieuwe ŠKODA om te privé leasen? Profiteer dan nu van scherp privé lease tarieven bij A-Point ŠKODA.

Profiteer van scherpe privé lease tarieven

ŠKODA inruilvoordeel tot € 2.000,-

Altijd al een ŠKODA willen rijden? Dan is dit het moment! Wij bieden u nu namelijk een extra inruilpremie tot wel € 2.000,-! Deze actie is alleen geldig op voorraadmodellen van ŠKODA. Vraag direct online een proefrit of een vrijblijvende offerte aan. Uiteraard bent u ook welkom in een van de A-Point ŠKODA showrooms.

Ontdek meer width="28.109" height="25.861"/>

*Actie geldig t/m 31-08-2021 of zolang de voorraad strekt. Informeer naar de actievoorwaarden.

A-Point Groep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.