Tijdens de Tour de France profiteer je van extra tourvoordeel dat zich opstapelt tot een totaalvoordeel van ruim € 9.810!

Tourvoordeel bij ŠKODA

ŠKODA is sinds 2004 official partner van de Tour de France. Net als elk jaar helpt ŠKODA niet alleen de renners vooruit, maar ook de rijders! Daarom profiteer je tijdens de Tour van spectaculair Tourvoordeel op bijna al onze modellen. Bovendien financiert u uw nieuwe ŠKODA nu al voor 2,99%

Bekijk hieronder alle acties en fiets snel bij ons langs. De acties lopen tot 28 september 2018.

SUPERB voordeel

Tijdens de Tour profiteer je van spectaculair veel voordeel op onze SUPERB Business modellen. Combineer drie scherpe acties en je totaalvoordeel kan oplopen tot maar liefst € 9.810!

KAROQ Clever voordeel

Snel leverbaar met € 1.160 voordeel. De KAROQ Clever Edition is uitgevoerd met stijlvolle extra’s zoals sunset en zilverkleurige dakrailing. Daarnaast zorgt de 1.0 TSI 85kW (115 pk) motor voor een krachtig en robuust gevoel. Verder staat een groots pakket aan technische innovaties garant voor luxe en comfort tijdens iedere rit.

CLEVER editions

Tot € 2.140 voordeel. Aan de hand van de meest gekozen uitvoeringen introduceert ŠKODA de Clever Editions. Dit zijn speciale uitvoeringen voor extra veel rijplezier. Zeer scherp geprijsd en standaard rijk uitgerust, bijvoorbeeld met een geavanceerd navigatiesysteem. De Clever Editions hebben zich al bewezen als favoriet onder onze rijders. Je kunt deze uitvoeringen nu extra snel rijden met een voordeel oplopend tot € 2.140.

FABIA (COMBI) en RAPID SPACEBACK

De ŠKODA Clever uitvoeringen zijn speciale edities voor extra veel rijplezier. Tijdens de Tour scherp geprijsd en standaard rijk uitgerust, bijvoorbeeld met een geavanceerd navigatiesysteem met bluetooth telefoonverbinding, lichtmetalen velgen en parkeersensoren aan de achterzijde. Voor nog meer comfort zijn de Clever uitvoeringen ook te combineren met het Clever Plus pakket en een extra hoge inruilpremie!

Bezoek onze showrooms

A-Point ŠKODA Amsterdam

Keienbergweg 121
1101 GG Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

A-Point ŠKODA Almere

Markerkant 15-22
1314 AX Almere
Nederland

Meer informatie