Profiteer nu tijdelijk van zeer lage Privé Lease prijzen op de Fabia en Fabia Combi Active!

Profiteer nu tijdens de Privé Lease actieweken!

Tijdelijk zeer lage Privé Lease tarieven op de ŠKODA Fabia Combi Active en Fabia Active!

  • Privé Lease al v.a. € 239,- p.m.
  • Tijdelijke actietarieven
  • Op zowel de Fabia als Fabia Combi
  • Speciaal voor Active modellen
  • Een slimme keuze
  • Onbezorgd rijden

Als eerste in de nieuwe Fabia rijden? Profiteer nu van de Privé Lease voordeelweken! U rijdt al een nieuwe Fabia vanaf €  239,- per maand. De Fabia Combi rijdt u al vanaf €  249,- per maand.

Compact & sportief

Combineer de ijzersterke punten van de Fabia en de zekerheid van Privé Lease. Onbezorgd in een gloednieuwe ŠKODA Fabia rijden voor een vast bedrag per maand.

Daarnaast betaalt u geen bijtelling of een grote eenmalige investering, maar geniet u wel van de nieuwste technologie en uitstekende ŠKODA Service. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Zo is Privé Lease de perfecte manier om een nieuwe ŠKODA Fabia te rijden.

*ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.