COVID-19 UPDATE

Showrooms geopend op afspraak | Werkplaatsen, magazijnen en verhuur ook geopend!

7

Maak voordelig de overstap naar de plug-in hybride ŠKODA Octavia Combi iV

Denkt u er weleens over na om als uw volgende auto een plug-in hybride model te kiezen, maar spreekt de prijs u minder aan? Dan biedt A-Point uitkomst. Bij de ŠKODA Octavia Combi bedraagt het verschil tussen brandstof en plug-in hybride namelijk tijdelijk slechts € 2.000,-.

De ŠKODA Octavia Combi iV PHEV Business Edition biedt u alle extra’s van de luxe Business Edition en het comfort en rijplezier van de Octavia Combi. Maar tegen een bescheiden meerprijs voegt u daar een hybride aandrijving met 1.4 TSI-motor en 13 kWh accu aan toe met efficiënte prestaties (CO2-uitstoot van 34 g/km) en een elektrische actieradius van 70 km.

Pak dus deze kans om over te stappen naar een zuinige plug-in hybrid.

ŠKODA Octavia Combi iV PHEV
Business Edition

v.a. € 37.890,-
Meerprijs € 2.000,-

  • Parkeersensoren voor en achter
  • Driving Mode Select
  • Full LED achterlichten
  • Dynamische richtingaanwijzers
  • Elektrisch te openen en sluiten achterklep
  • Elektronisch kinderslot
  • Driver Activity Assistant, vermoeidheid waarschuwingssysteem

Bezoek onze showrooms

A-Point ŠKODA Amsterdam

Keienbergweg 121
1101 GG Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

A-Point ŠKODA Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

* A-Point Groep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.