Service Dialoog SEAT

Hoe minder onderhoud aan uw SEAT nodig is, hoe beter dat is. Het scheelt u een rit naar één van onze SEAT-vestigingen, reparatietijd en vooral kosten. Daarom introduceren wij een nieuwe kijk op onderhoud die begint bij goed luisteren. Niet alleen naar uw auto, maar vooral naar u! Uw ervaringen als gebruiker zijn de basis voor een goed gesprek. Over én rondom uw SEAT, waar wij samen met u de inspectie uitvoeren.

Service Dialoog is een extra dienstverlening bij het onderhoud aan uw auto die uw ervaringen meeneemt in de uit te voeren werkzaamheden. Waarom een grote onderhoudsbeurt uitvoeren als een inspectie bevestigt dat een kleine volstaat? Of misschien is door een kleine reparatie nu, een grotere en duurdere ingreep later te voorkomen. Onze speciaal opgeleide Serviceadviseur combineert uw ervaringen met zijn kennis van uw auto. Tijdens een gezamenlijke inspectie van 20 à 30 minuten bij uw auto stelt hij, in overleg met u, vast welk onderhoud nu raadzaam is en wat eventueel nog kan wachten. Hij brengt alle aandachtspunten in kaart en beoordeelt de algemene staat van uw auto. Dit vertaalt hij naar een advies met bijbehorende offerte. Zo weet u meteen waar uw SEAT en uw portemonnee aan toe zijn!

Ideaal onderhoud

Met Service Dialoog kiest u zonder extra kosten voor een onderhoudsvorm die is afgestemd naar de behoeften van uw SEAT. Door u en uw persoonlijke ervaringen bij het onderhoud te betrekken, kunnen wij uw SEAT precies de zorg geven die nodig is. Dit kan u geld besparen, bovenop onze toch al concurrerende tarieven. Om hier maximaal van te profiteren, nodigen wij u uit te kiezen voor Service Dialoog. De extra service door ons aan u! Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet precies waar u aan toe bent!