SEAT Service App

Pech of schade onderweg gebruik de service app!

SEAT heeft een handige service app gemaakt die je snel inzicht geeft in wat u kunt doen bij bijvoorbeeld pech onderweg. Brandt er een waarschuwingslampje? In één oogopslag weet u wat wijsheid is: doorrijden of uw SEAT-dealer bellen. Heeft u een aanrijding gehad? Hier kunt u direct het schadeformulier van u en de tegenpartij invullen. En wilt u uw schade laten herstellen door ons? Plan dan snel en direct een werkplaatsafspraak in.

Download direct de gratis Service App voor iPhone 
Download direct de gratis Service App voor Android

Welke functionaliteiten biedt de SEAT Service App:

  • Dashboard: Overzicht van de belangrijkste lampjes in uw dashboard die kunnen gaan branden als er iets mis is met uw auto. De korte uitleg geeft aan wat het lampje betekent, wat u dan moet doen en of u wel of niet verder kunt rijden.
  • Werkplaatsafspraak: Zelf online voor uw SEAT een werkplaatsafspraak inplannen kan snel en gemakkelijk en u komt direct in de planning van de gekozen SEAT-vestiging van ons.
  • Doe het zelf: ‘Doe het zelf’ tips over wat u zelf kunt doen bij pech onderweg of over het in goede conditie houden van uw SEAT, zoals het wisselen van een wiel of het bijvullen van de ruitensproeiervloeistof en olie.
  • Dealer locator: Lokaliseren van de dichtstbijzijnde SEAT-dealer op basis van de plaats waar u zich op dat moment bevindt. Ook na het ingeven van een postcode of plaats verschijnt er een dealerlijst met dichtstbijzijnde SEAT-dealers. Met één druk op de knop kunt u vervolgens zien hoe u naar deze dealer kunt rijden of direct contact met hem kunt opnemen.
  • Mobiliteitsservice: de pechhulp van SEAT. Bel bij pech onderweg of schade in Nederland én in het buitenland direct het Mobiliteitsservice nummer.
  • Vertalen: we hebben voor u de meest voorkomende autoproblemen onderweg vertaald in vijf talen (Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans).
  • Meld schade: Heb je een aanrijding gehad? Hier kunt u direct het schadeformulier van u en de tegenpartij invullen. Een deukje opgelopen bij het parkeren of een ster in je voorruit? Vanaf deze pagina kunt u direct een afspraak voor schade herstel inplannen bij uw SEAT-dealer.

Een handig hulpmiddel voor iedere SEAT-rijder!

Download direct de gratis Service App voor iPhone 
Download direct de gratis Service App voor Android