Even voorstellen... Ton Steur, onze SEAT PRO!

Bij SEAT draait alles om technische innovaties. Continu zoeken wij naar technieken en features die het rijden in een SEAT veiliger en comfortabeler maken. Om het optimale uit deze systemen en hulpmiddelen te halen, is het van belang dat u weet wat ze kunnen en hoe toe te passen in de praktijk. Speciaal om u hierbij te ondersteunen en adviseren hebben wij een SEAT PRO!

SEAT modellen zijn uitgerust met vele elektronische hulpmiddelen en hebben diverse moderne systemen die, voor u als bestuurder, de veiligheid en het rijcomfort verhogen. Denk aan Adaptive Cruise Control en Parkeerassistent. Ik kan me goed voorstellen dat u hierover vragen heeft, zowel tijdens de oriëntatie op uw nieuwe SEAT als na aanschaf ervan.

Vanaf nu kunt u met al uw vragen bij mij terecht! Ik ben, als SEAT PRO, een nieuw gezicht binnen A-Point SEAT Amsterdam en sta graag voor u klaar. U heeft een nieuwe SEAT op het oog en wilt advies over de te nemen technische opties? Of u heeft, na aanschaf van uw SEAT, nog vragen over de vele mogelijkheden van uw navigatiesysteem?

Wat uw vragen ook zijn, ik beantwoord ze in heldere, duidelijke taal. Ik laat u bijvoorbeeld zien hoe zaken werken, geef advies over de voor u juiste opties en stel systemen voor u in. Geen vraag of verzoek is mij te veel. U kunt mij op diverse manieren bereiken. Aarzel niet om contact op te nemen. Als SEAT PRO van A-Point SEAT sta ik u graag te woord!

Ton Steur 
SEAT PRO

Keienbergweg 123
1101 GG Amsterdam Zuidoost
Telefoon 020 – 668 61 46
pro@a-point.nl