Airco onderhoud SEAT

Zonder goed onderhoud kan het aircosysteem schade oplopen. Laat uw airco daarom regelmatig checken.

Airco check GRATIS

Laat regelmatig een Airco check uitvoeren. Tijdens de check controleren we onder meer de temperatuur en de druk van het systeem en voeren we een visuele controle van de belangrijkste onderdelen uit. Wijst de check bijvoorbeeld uit dat er te weinig koudemiddel aanwezig is, dan adviseren we een Airco onderhoudsbeurt.

Vervangen van stof- en pollenfilter

Als het huidige filter stofdeeltjes, uitlaatgassen en pollen onvoldoende tegenhoudt, moet het filter vervangen worden. Na vervanging bent u weer zeker van gezonde lucht in uw SEAT. Vervanging van de filter kost vanaf € 19,95.

Airco geurbehandeling

Schimmels en bacteriën in de airco zorgen voor een onprettig en ongezond autoklimaat. Tijdens een geurbehandeling wordt het systeem volledig gereinigd. Waardoor schimmels, bacteriën én nare luchtjes verdwijnen. Een airco geurbehandeling kost € 59,-, maar is gratis met de airco onderhoudsbeurt.

Airco onderhoudsbeurt met airco geurbehandeling

Door zeer kleine lekkages in de leidingen, slangetjes en koppelingen in het aircosysteem, kunt uw airco het (zeer vluchtige) koudemiddel verliezen. En dat gaat ten koste van de koelcapaciteit. Tijdens de Airco onderhoudsbeurt, inclusief Airco check, inspecteren we het aircosysteem en vullen we het volledig af. Bovendien doen we een speciale fluortoevoeging, zodat we een eventuele lekkage in een later stadium makkelijker kunnen traceren. Reparatie van lekkages en andere mankementen is niet bij de Airco onderhoudsbeurt inbegrepen. Die voeren we alleen uit na advies en in overleg en na uw goedkeuring van de offerte. Een airco onderhoudsbeurt kost vanaf € 139,-*.

*Voor modellen met het nieuwe type koudemiddel (R134YF) kost een airco onderhoudsbeurt € 189,-

Maak een afspraak width="28.109" height="25.861"/>