Nieuws van SEAT

We houden u graag op de hoogte van onze nieuwste modellen, aanbiedingen en diensten, maar ook van relevant nieuws uit de autobranche. Wat u ook zoekt, bij ons vindt u altijd wat u nodig heeft.

Filter: SEAT width="28.109" height="25.861"/>
  • Algemeen A-Point
  • Volkswagen
  • Audi
  • SEAT
  • ŠKODA
  • VW Bedrijfswagens

SEAT gaat groot(s): de nieuwe Tarraco

SEAT presenteert de Tarraco, de derde en grootste SUV van het merk. De Tarraco wordt vanaf het voorjaar van 2019 leverbaar als vijf- en als zevenzitter. Met veel ruimte, gebruiksgemak en krachtige doch efficiënte motoren ontpopt de Tarraco zich als een nieuw topmodel voor SEAT.
SEAT

SEAT Tarraco: ook in het terrein een topmodel

Op 18 september onthult SEAT de Tarraco, de nieuwe grote SUV van het Spaanse merk.
SEAT

SEAT breekt verkooprecord na verkooprecord

SEAT breekt het ene verkooprecord na het andere. Na het beste half jaar in zijn geschiedenis, zag SEAT zijn verkopen in juli met maar liefst 35,7 procent stijgen.
SEAT

CUPRA e-Racer: ‘s werelds eerste elektrische toerwagenracer komt eraan

De allereerste elektrische TCR-toerwagenracer ter wereld heeft een aandrijflijn die normaal gesproken 300 kW/408 pk levert, met een piekvermogen van 500 kW/680 pk.
SEAT

Nederland krijgt vier CUPRA dealers

Het nieuwe merk CUPRA gaat in Nederland vertegenwoordigd worden door vier CUPRA-specialisten: A-Point, Century, Rijnwoud en Van den Udenhout.
SEAT

CUPRA debuteert met CUPRA Ateca en TCR racer

SEAT lanceert CUPRA. Het nieuwe merk komt voort uit het performancelabel van SEAT, waarmee al sinds 1996 de sportiefste modellen van de fabrikant worden aangeduid.
SEAT