Nieuws van SEAT

We houden u graag op de hoogte van onze nieuwste modellen, aanbiedingen en diensten, maar ook van relevant nieuws uit de autobranche. Wat u ook zoekt, bij ons vindt u altijd wat u nodig heeft.

Filter: SEAT width="28.109" height="25.861"/>
  • Algemeen A-Point
  • Volkswagen
  • Audi
  • SEAT
  • ŠKODA
  • VW Bedrijfswagens

SEAT bereikt nieuwe mijlpaal met bouw van 10 miljoenste auto

In het 25e jaar dat de SEAT-fabriek in Barcelona bestaat, heeft de hoofdvestiging van SEAT een nieuwe mijlpaal bereikt door de tien miljoenste auto te produceren.
SEAT

Altijd zeer compleet: SEAT prijst Tarraco

De full size SUV is het nieuwe vlaggenschip van SEAT en dat blijkt ook uit de rijke standaarduitrusting: de SEAT Virtual Cockpit, Keyless Go, Full LED koplampen, Media System Plus met touchscreen, Full Link-technologie en de ondersteuning van Front Assist en Lane Assist zijn altijd inbegrepen. Dat neemt niet weg dat elke Tarraco ook een persoonlijke touch kan krijgen.
SEAT

Ruim en veelzijdig nieuw topmodel: de Tarraco

Het grootste productoffensief ooit van SEAT bereikt zijn climax met de introductie van de Tarraco, een grote en ruime SUV met naar keuze vijf of zeven zitplaatsen. SEAT’s nieuwe topmodel komt begin 2019 op de markt. Hij heeft een krachtig design en biedt veel gebruiksgemak. Bovendien gaan sportiviteit en comfort uitstekend samen.
SEAT

Pole position voor performance-SUV: de nieuwe CUPRA Ateca

CUPRA presenteert de Ateca, de unieke en verfijnde SUV met peak performance. Daarmee is hij dé perfecte eerste auto van het nieuwe performance-merk CUPRA. Onder zijn sportieve uiterlijk schuilt een stijlvol interieur en een 2.0-liter TSI-benzinemotor. De CUPRA Ateca is verkrijgbaar vanaf volgende week.
SEAT

SEAT gaat groot(s): de nieuwe Tarraco

SEAT presenteert de Tarraco, de derde en grootste SUV van het merk. De Tarraco wordt vanaf het voorjaar van 2019 leverbaar als vijf- en als zevenzitter. Met veel ruimte, gebruiksgemak en krachtige doch efficiënte motoren ontpopt de Tarraco zich als een nieuw topmodel voor SEAT.
SEAT

SEAT Tarraco: ook in het terrein een topmodel

Op 18 september onthult SEAT de Tarraco, de nieuwe grote SUV van het Spaanse merk.
SEAT