7

Alles over de SEAT Mii electric

De SEAT Mii electric is de eerste elektrische auto van SEAT en is net zo compact en kleurrijk als de gewone SEAT Mii. De praktische stadsauto is compact, maar verrassend ruim van binnen. De auto is honderd procent elektrisch, maar hij heeft hetzelfde karakter als de standaarduitvoering en accelereert bijzonder snel. Hij combineert dus krachtige prestaties met duurzaamheid. De Mii electric rijdt volledig CO2-neutraal en zo draagt u een steentje bij aan een betere toekomst.

  • Rijklaar v.a. € 23.400,-
  • Privé lease v.a. € 265,-
Rijklaar v.a. € 23.400,-
Privé lease v.a. € 265,-

SEAT Mii electric - De prijs

De rijklaar prijs voor de Mii electric is vanaf € 23.400,-. Voor de Mii electric Plus is de rijklaar prijs vanaf € 24.900,-. Vraag nu dus direct een offerte of een proefrit aan zodat u als een van de eerste in deze ideale stadsauto rijdt.

Door de populariteit van de Mii electric is deze momenteel helaas niet meer nieuw te bestellen. Informeer bij A-Point SEAT naar de actuele mogelijkheden.

De elektrische SEAT Mii

Na vijf uur aan de laadpaal heeft de Mii een volle accu en rijdt u wel tot 260 kilometer.* Bij een snellader is de elektrische auto zelfs in een uurtje voor tachtig procent opgeladen.

Elektrische auto’s weinig pit? Niet de SEAT Mii. De stadsauto trekt snel op. In slechts 3.9 seconden zit u van 0 tot 50 kilometer per uur. En met een maximale snelheid van 130 kilometer per uur voelt de Mii zich ook thuis op de snelweg.

Twijfelt u nog over elektrisch rijden? Een aantal voordelen op een rijtje:

  • Elektriciteit is goedkoper dan benzine of diesel
  • U heeft belastingvoordeel
  • Het is beter voor het milieu
  • U kunt uw auto thuis opladen

De actieradius van de SEAT Mii electric

De actieradius van een auto is de afstand die een voertuig kan afleggen zonder tussentijds van buitenaf energie toe te voegen. Bij de SEAT Mii electric is de range voorlopig vastgesteld op 260 kilometer*, omdat een conformiteitscertificaat en EG-typegoedkeuring nog niet beschikbaar zijn. Afwijkingen tussen de nu genoemde radius en officiële waarden zijn dus mogelijk. Ook is de actieradius afhankelijk van factoren zoals, rijstijl, gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden en de verkeerssituatie.

De SEAT Mii electric – De uitvoeringen

De SEAT Mii electric komt in twee verschillende uitvoeringen, vier optionele pakketten en vijf exterieurkleuren plus een optioneel zwart dak. De stadsauto ziet er gestroomlijnd uit dankzij de buitenspiegels in carrosseriekleuren, waar ook nog eens knipperlichten in zitten. De auto heeft zestien inch lichtmetalen velgen in stijlvol mat grijs. Het interieur van de Mii heeft een vernieuwd dashboard met zes speakers, vijf inch kleurendisplay, ambient lightning en smartphone integratie. En ook als het koud is buiten, zit u comfortabel door de verwarmde voorstoelen.

De SEAT Mii electric komt met een handige app, waardoor u van uw eigen telefoon een multimediasysteem maakt. U bedient uw media, de navigatie en instellingen gemakkelijk met speciale Drive Mii app.

Door de handige verkeersbordherkenning van de Mii mist u nooit meer een verkeersbord. De Mii scant de belangrijkste borden en toont die aan u. Zo heeft u nooit meer een verkeersboete!

Ondanks het compacte formaat van de Mii heeft de kofferbak een inhoud van 250 liter. Met de stoelen plat neemt de ruimte zelfs toe tot 923 liter.

Seat Mii electric - Private lease

De SEAT Mii electric leasen? Ook dat kan. Private leasen is niet alleen heel voordelig maar ook nog eens heel praktisch. Wij regelen voor u het onderhoud en de wegenbelasting, bovendien bent u meteen allrisk verzekerd. U krijgt de nieuwe SEAT Mii electric voor een vast maandbedrag. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. De prijzen voor het leasen van een SEAT Mii electric zijn nog niet bekend.

Bezoek onze showrooms

A-Point SEAT Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point SEAT Amsterdam

Keienbergweg 123
1101 GG Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

A-Point Groep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar (uitzondering op deze regel is de Mii electric, deze is op basis van 60 maanden/10.000 km), € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Financier de Mii electric

Contante prijs

€ 23.400,-

Aanbetaling

€ 5.850,-

Totaal kredietbedrag

€ 20.739,-

Slottermijn

€ 0,-

Termijnbedrag

€ 345,65

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 26.589,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer