Profiteer nu van € 750,- extra inruilpremie op de SEAT Ateca met de 1.5 TSI motor

Nu met € 750,- extra inruilpremie

SEAT Ateca met de nieuwe 1.5 TSI motor

  • Extra inruilpremie: € 750,-
  • Krachtige 1.5 TSI motor
  • Best Buy Car of Europe in 2017
  • File-assistent
  • Dodehoekdetectie
  • Emergency Assist
Bekijk onze Seat Ateca 1.5 TSI voorraad width="28.109" height="25.861"/>

Alle uitvoeringen van de SEAT Ateca die voorzien zijn van de 1.5 TSI motor profiteren van de € 750,- extra inruilpremie. De nieuwe 1.5 TSI motor overtuigt met een stille, trillingvrije loop en een mooie krachtsopbouw. Met 150 pk en 250 Nm krijgt u een snelle, en toch zuinige auto.

De nieuwe SEAT Ateca is de best rijdende SUV in zijn klasse. Een SUV die zich daarnaast niet alleen onderscheidt qua design, maar ook in interieur- en bagageruimte (510 liter) en een compleet aanbod aan innovatieve technologieën en assistentiesystemen. De SEAT Ateca biedt in het segment van de compacte SUV’s bovendien een aangename combinatie van hoogwaardige kwaliteit en ‘value for money’.

Sportiviteit op z’n SUV’s

Rijplezier zit verweven in het DNA van SEAT. Vooral de Leon vormt een unieke combinatie van precisie, agiliteit, comfort en veiligheid. De Ateca is met deze combinatie niet minder indrukwekkend. Met zijn compacte formaat, krachtige motoren en op sportiviteit afgestemde onderstel levert hij prestaties en een handling die in deze klasse een nieuwe standaard vormen.

Innovatieve highlights

Het SEAT Drive Profile past de Ateca altijd aan de actuele rijsituatie, ondergrond en persoonlijke voorkeur aan. Het aanbod aan innovatieve rijassistentiesystemen is omvangrijk. Een voorbeeld is de file-assistent. Dit systeem maakt stop-and-go rijden in files een stuk draaglijker. Bij concrete ‘filesnelheden’ stuurt, accelereert en vertraagt de Ateca automatisch binnen de grenzen van het systeem. Een nieuwe veiligheidsfunctie is Emergency Assist. Wanneer de bestuurder gedurende een bepaalde tijd niet ingrijpt, geeft de auto eerst een geluids- en vervolgens een visueel signaal, gevolgd door een kort pulseren van de remmen. Wanneer een reactie nog steeds uitblijft, remt de Ateca tot stilstand af, en blijft daarbij binnen de rijbaan.

*Getoonde model kan afwijken van aangeboden model. De genoemde verkoopprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage, leges en 4 jaar garantie. Zie algemene verkoopinformatie.

Bezoek onze showrooms

A-Point SEAT Almere (NIEUW ADRES)

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point SEAT Amsterdam

Keienbergweg 123
1101 GG Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie