Wat is uw Voordeel?

  • Gratis ruitreparatie

   i

   Heeft u een sterretje in uw ruit? Dan repareren wij deze gratis voor u. Vervanging van een ruit is uitgesloten.
  • Gratis APK

   i
   De Voordeelpas geeft u recht op één gratis APK-controle per jaar bij één van de A-Point vestigingen. Onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden die voortkomen uit een van deze controles worden niet vergoed
  • Gratis lampjes vervangen buitenzijde

   i
   Het vervangen van lampjes evenals de kosten van de lamp zijn inbegrepen met uitzondering van xenon-, neon-, led-, dag- en interieurverlichting. Het verhelpen van overige defecten aan de verlichting van uw auto zijn niet gedekt. Bij vervanging wordt gebruik gemaakt van standaard lampen.
  • Gratis vervangend vervoer

   i
   Met de A-Point Voordeelpas ontvangt u gratis vervangend vervoer bij werkplaatsbezoeken die langer dan 2 uur duren. Hierbij krijgt u gratis de kleinst beschikbare auto mee. Wenst u een groter model, dan kunt u tegen bijbetaling en op basis van beschikbaarheid upgraden. U krijgt 15% korting op de consumentenadviesprijs bij het upgraden.
  • Gratis bandenreparatie

   i
   Bandenreparatie omvat het herstellen, indien technisch mogelijk, van een tubeless band door middel van plugreparatie van buitenaf. De kosten van banden, het vervangen van banden en ventielen, het balanceren van wielen en het uitlijnen van de wielen dan wel het gehele voertuig zijn niet inbegrepen.
  • Gratis vloeistoffen bijvullen

   i
   Het bijvullen van motorolie, koel- en/of ruitenwisservloeistof is inbegrepen tussen onderhoudsbeurten. Bij verbruik van vloeistoffen als gevolg van een technisch mankement kan de A-Point vestiging eisen dat een reparatie wordt uitgevoerd alvorens het bijvullen van eerder genoemde vloeistoffen gratis aan te bieden. De kosten voor deze noodzakelijke reparatie worden niet vergoed.
  • Gratis zomer- en wintercheck

   i

   De zomer-, en wintercheck worden jaarlijks georganiseerd om u in de gelegenheid te stellen uw auto technisch te laten inspecteren. Onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden die voortkomen uit een van deze controles worden niet vergoed.
  • Gratis aircocheck

   i
   Met de Voordeelpas kunt u jaarlijks een controle laten uitvoeren op het aircosysteem. Bij die controle wordt er gekeken of er nog voldoende druk in het systeem aanwezig is en of deze nog voldoende koude lucht aanmaakt. Onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden die voortkomen uit een van deze controles worden niet vergoed.
  • 15% korting op autoverhuur

   i
   Met de Voordeelpas krijgt u 15% korting op autoverhuur bij A-Point Autoverhuur. Zo kunt u bijvoorbeeld in de zomer genieten van een cabrio, met het hele gezin weg in een personenbus of verhuizen met een van de bedrijfswagens. De korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
  • 10% korting op accessoires

   i

   Op alle originele Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA accessoires ontvangt u 10% korting op de consumentenadviesprijs inclusief BTW. De korting is alleen geldig bij bestelling in een van onze vestigingen. De korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen c.q. acties en bij bestelling in de online webshop.

A-Point Loyaliteitspas aanvragen

Om de A-Point Loyaliteitspas aan te vragen drukt u op de onderstaande knop. Na het invullen van het formulier ontvangt u van ons een bevestiging. Hierna kunt u de pas direct ophalen bij een van onze vestigingen.

Inschrijfformulier width="28.109" height="25.861"/>

Bekijk hier de algemene voorwaarden.