Kom naar onze SEAT Tarraco introductiedag op 2 februari!

Exclusieve onthulling tijdens onze Roadshow

Graag willen we u en uw eventuele introducés van harte uitnodigen om op 2 februari de nieuwe Tarraco te ontdekken. Er is een officiële onthulling en tijdens dit unieke event krijgt u de kans om als één van de eersten een proefrit te maken óf hem uitgebreid te bekken in onze showroom.

De nieuwe Tarraco

In de buitengewoon ruime Tarraco komen typische SEAT-eigenschappen als design, gebruiksgemak, sportiviteit, comfort en kwaliteit samen. Afhankelijk van de gekozen uitvoering kunnen vijf of zeven inzittenden daarvan genieten in een licht, ruimtelijk interieur. De zevenzits uitvoering heeft een derde zitrij, die evenals de tweede eenvoudig is neer te klappen.

Krachtig design

Stap in deze spraakmakende alleskunner met zijn vernieuwde design. Sportief, inspirerend en vernieuwend. De Tarraco heeft een uitgesproken met design met opvallende details als de prominente grille en vlakke LED-koplampen.

Zoveel ruimte! Wat gaat u er mee doen?

Ervaar het grootse karakter van zijn interieur en rij-assistenten van hoog niveau. Met zitruimte tot zeven personen en bagageruimte tot maar liefst 1.920 liter.