Overname regionale ŠKODA Dealers Autocentre Holdinga B.V. en Holsch door A-Point Groep

  • A-Point Groep
WT_Gevelbeeld_SKODA_1.jpg

Per 1 juni zijn deze twee regionale ŠKODA dealers overgenomen door de A-Point Groep. Het betreft vestigingen in Almere en Lelystad.

A-Point Groep

De A-Point Groep kent een rijke historie en vertegenwoordigt de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Daarnaast behoren autoverhuur, schadeherstel en autoleasing ook tot onze activiteiten en hebben we een groot occasioncentrum in Amsterdam Zuidoost. Wij hebben dealervestigingen in Almere, Lelystad, Dronten, Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp en Weesp.

De service activiteiten van de vestiging Lelystad (voorheen ŠKODA Dealer Holsch)  zullen worden voortgezet in de multibrand service vestiging A-Point Service Lelystad, gelegen 350 meter achter de bestaande ŠKODA vestiging tegenover de Praxis. De huidige vestiging in Almere (voorheen Autocentre Holdinga B.V) blijft bestaan, hier kunt u ook terecht voor service of de aankoop van een nieuwe ŠKODA. De naam is veranderd, maar de voor u vertrouwde gezichten en medewerkers heten u graag welkom bij A-Point Service Lelystad en A-Point ŠKODA Almere.
 
De Algemeen directeur van de A-Point Groep - Fred Starkenbrug: “Wij zijn erg blij met de toevoeging van ŠKODA aan onze bedrijfsvoering in Almere en Lelystad. We kijken ernaar uit om ook onze ŠKODA klanten in Almere en Lelystad op een actieve en kwalitatief hoogstaande manier van dienst te zijn.” Voor de huidige klanten van beide dealers verandert er niet veel: vertrouwde gezichten zullen dezelfde service, producten en diensten leveren. Wij houden u op de hoogte!