Welkom bij a-point

A-point is officieel merkdealer van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. We leveren hoogwaardige service vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Almere en Hoofddorp.

Showrooms, werkplaatsen en meer

Klanten kunnen bij a-point terecht voor verkoop en onderhoud van auto’s. Maar ook voor verhuur, schadeherstel en aanvullende services. Zo voorzien we een regio met meer dan twee miljoen inwoners van oplossingen op maat voor hun mobiliteit. Van allereerste occasion, nieuwste leaseauto, elektrische SUV tot laadoplossing thuis. En van bedrijfswagen, leasefiets, Apk-keuring tot tijdelijk vervoer.

Meer dan 60 jaar ervaring

De geschiedenis van a-point gaat meer dan 60 jaar terug. In 1957 sloegen Ben en Wijnand Pon Sr. de eerste paal voor Autopon Amsterdam. Twee jaar later stonden de eerste Kevers al te glimmen in de vliegende vitrine aan de Overtoom. Om de drukke binnenstad te ontvluchten, verhuizen we in 1974 naar de Watergraafsmeer en zes jaar later kiezen we voor de ruimte en bereikbaarheid van Amsterdam Zuidoost. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé dealer voor Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens in Amsterdam, Almere, Hoofddorp en omstreken.

Duurzaam duurt het langst

Duurzame mobiliteit mogelijk maken met een toekomstbestendig bedrijf. Dat is duurzaamheid volgens a-point. We zijn ons bewust van de impact die onze activiteiten hebben op mens, milieu en maatschappij. In alle onderdelen en processen van ons bedrijf zoeken we daarom naar mogelijkheden om voor de duurzaamste optie te kiezen.

Lees meer

Enthousiast? Kom ook werken bij a-point

Naar de vacatures