SEAT Onderhoud volgens de hoogste wensen

  • A-Point Groep
Sfeerbeeld_After_Sales_SEAT_1_2.jpg

Bij ons is uw auto in goede handen. Wij kennen uw SEAT immers als geen ander. Onze technici zijn vakbekwaam, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, beschikken over up-to-date technische informatie en werken met het beste materiaal.

Werkplaatsafspraak maken

Diagnose vooraf
Vóór elke onderhoudsbeurt stellen wij, in overleg met u, een diagnose om de nodige onderhoudswerkzaamheden te bepalen. U kunt er op rekenen dat uw SEAT op tijd klaar staat en dat de afspraken zijn nagekomen. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent!

Hoogste kwaliteit
Wij kennen uw auto als geen ander.
• SEAT Originele Onderdelen: perfecte pasvorm, kwaliteit en snelle montage
• SEAT-servicemonteurs (getraind op onderhoud voor uw SEAT) en SEAT-diagnose-apparatuur (kwaliteit en snelheid)

Variabel onderhoudsinterval (longlife onderhoudsservice)
Dankzij moderne technieken is er voor de nieuwste modellen minder vaak onderhoud nodig. Is uw SEAT uitgerust met een variabel onderhoudsinterval, dan geeft deze zelf aan wanneer onderhoud nodig is. Het moment van een noodzakelijke onderhoudsbeurt is afhankelijk van de omstandigheden waarin en de wijze waarop de auto wordt gebruikt. Bij gunstig rijgedrag kan dit oplopen tot zelfs 30.000 km of tot maximaal 2 jaar. De boordcomputer herinnert u automatisch op het juiste tijdstip aan de volgende LongLife Onderhoudsservice.

Vast onderhoudsinterval (kleine en grote beurt)
Rijdt u in een iets oudere auto of maakt u weinig kilometers? Dan kan het zijn dat voor uw auto een vast onderhoudsinterval geldt. Het onderhoud vindt dan elke 15.000 km of elk jaar plaats (indien er nog geen 15.000 km gereden is). Bij 15.000 km of 1 jaar vindt een kleine onderhoudsservice plaats, bij 30.000 km of 2 jaar vindt een grote onderhoudsservice plaats. Wij informeren u graag over de inhoud van dit onderhoud.

2 jaar garantie op reparatie en onderdelen
Je hebt maar liefst twee jaar garantie op:
• SEAT Originele Onderdelen en originele ruildelen, gerekend vanaf de aankoopdatum zonder kilometerbeperking.
• SEAT Originele Accessoires, mits deze zijn aangekocht bij de officiële SEAT-dealer of SEAT-servicevestiging. U bent dus bij één van onze SEAT-vestigingen aan het juiste adres!