Onderhoud Volkswagen Bedrijfswagens volgens de hoogste eisen

  • A-Point Groep
bedrijfswagen-apoint-Caddy3.jpg

Uw auto is bij ons in goede handen...

Tijd is geld! Daarom is het goed om uw bedrijfswagen te laten onderhouden door ons. Wij kennen uw bedrijfswagen als geen ander, beschikken over professionele Volkswagen apparatuur en wij monteren uitsluitend Volkswagen Originele Onderdelen. Dankzij jarenlange ervaring en scholing zijn wij bovendien erg deskundig. Dit alles zorgt ervoor dat onze monteurs efficiënt werken waarmee u tijd en daarmee kosten bespaart. Plan nu direct uw werkplaatsafspraak in.

Werkplaatsafspraak maken

Welke onderhoudsbeurten zijn er?

Vaste onderhoudsprijzen
Wie kiest voor een Volkswagen bedrijfswagen kiest voor zekerheid. En wie kiest voor onderhoud heeft altijd de zekerheid van perfecte service. Vakmensen die uw Volkswagen Bedrijfswagen door en door kennen en ervoor zorgen dat u, onder alle omstandigheden, blind kunt vertrouwen op uw bedrijfswagen. En nu gaan we nog een stapje verder als het om zekerheid gaat. Met vaste, lage onderhoudsprijzen voor de long life onderhoudsbeurt. Speciaal voor bedrijfswagens die al een tijdje in bedrijf zijn.

Long life onderhoudsbeurt
Ook wel verlengde onderhoudsinterval genoemd. Op basis van het rijgedrag beoordeelt de boardcomputer het onderhoudsmoment. Bij gunstig rijgedrag is dat pas bij 40.000 kilometer of 2 jaar! Tijdens deze onderhoudsbeurt worden alle essentiële punten gecontroleerd. Ook worden de olie en het oliefilter vervangen, de ruiten-, rem- en koelvloeistof bijgevuld en de stuurbekrachtiging gecontroleerd. Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van uw bedrijfswagen kunnen er op basis van fabrieksvoorschriften extra werkzaamheden bijkomen. Bovendien krijgt u met een long life onderhoudsbeurt bij ons gratis pechhulp en 24 maanden garantie op originele fabrieksonderdelen. En wie nu kiest voor de zekerheid van long life onderhoud door is ook nog eens verzekerd van zeer voordelig vervangend vervoer.

Let op: heeft uw Volkswagen Bedrijfswagen een DSG automaat, dan dient de olie bij maximaal 60.000 kilometer te worden ververst.

Wilt u onderhoudsadvies of een offerte op maat? Neem dan contact op met onze medewerkers op één van onze vestigingen.

Voordelen:

  • Volkswagen vakmensen
  • Originele Volkswagen Onderdelen
  • Altijd een passende onderhoudsvorm voor iedereen
  • Fabrieksgarantie blijft behouden
  • Ondersteunende diensten, zoals vervangend vervoer en haal- en brengservice

Kortom: Een onderhoudsbeurt bij één van onze Volkswagen Bedrijfswagens vestigingen geeft u duidelijkheid en zekerheid!