7

Het laatste nieuws over onze vestigingen

Update 30-11-2020

Aangepaste openingstijden rond de feestdagen

Met de feestdagen zijn onze openingstijden net even anders dan normaal.

 • Sinterklaasavond: De showrooms van A-Point Volkswagen Bedrijfswagens zijn gesloten. Onze personenwagen showrooms in Almere, Amsterdam en Hoofddorp zijn wel geopend tot 17:00.
 • Kerstavond: Al onze vestigingen zijn open tot 17:00 uur.
 • Eerste Kerstdag: Al onze vestigingen zijn gesloten.
 • Tweede Kerstdag: Onze showrooms in Almere, Amsterdam en Hoofddorp zijn op afspraak geopend van 11:00 tot 16:00 uur.
  Maak een afspraak op a-point.nl/kerst. De showrooms van A-Point Volkswagen Bedrijfswagens zijn gesloten.
 • Oudjaarsdag: Al onze vestigingen zijn geopend tot 17:00 uur.
 • Nieuwjaarsdag: Al onze vestigingen zijn gesloten.

Update 30-09-2020

Onze medewerkers dragen mondkapjes

Voor uw en onze veiligheid dragen onze medewerkers vanaf nu mondkapjes. Hierin volgen wij het advies voor de detailhandel om binnen een mondkapje te dragen. Wilt u een van onze vestigingen bezoeken, dan is een dragen van een mondkapje niet verplicht. Wenst u wel een mondkapje te dragen en er een van ons te ontvangen? Dat kan! Vraag ernaar bij een van onze medewerkers. Zij helpen u graag.

Update 03-06-2020

Coronaproof bij A-Point

Flexibel tussenscherm voor bedrijfswagens en personenauto’s

Slechts € 149,- all in

Nieuw bij A-Point! Een plastic coronaproof tussenscherm voor bedrijfswagens en personenauto’s. Laat deze veilige oplossing monteren bij A-Point Service Badhoevedorp. Nu voor slechts € 149,- incl. btw en montage.

De voordelen op een rij:

 • Veiliger dan plexiglas: geen splinters bij schade
 • Eenvoudige montage zonder permanente interieuraanpassingen
 • Professionele uitstraling tegen lage kosten
 • Onbelemmerd zicht achteruit en zonder irritant trilgeluid
 • Hoogwaardige afwerking en goed schoon te maken
Ik wil een werkplaatsafspraak width="28.109" height="25.861"/>

Update 25-05-2020

Update 12-05-2020

A-Point bedankt alle mensen in de zorg!

Update 04-05-2020

Aangepaste openingstijden in mei

Op Bevrijdingsdag (5 mei) en Hemelvaart (21 mei) zijn onze vestigingen gesloten. Op vrijdag 22 mei zijn onze showrooms geopend en onze werkplaatsen gesloten. Klik hier voor onze openingstijden.

Update 10-04-2020

Tweede paasdag zijn wij online geopend

Update 06-04-2020

Eerste en tweede paasdag zijn onze vestigingen gesloten

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers zijn onze voornaamste prioriteit. Om deze te kunnen waarborgen hebben wij besloten om eerste en tweede paasdag onze vestigingen te sluiten.

Wel zijn wij online geopend op tweede paasdag zodat wij al uw vragen op afstand kunnen beantwoorden. Wij kunnen u volledig digitaal helpen omdat onze voorraad nieuwe en gebruikte auto’s op onze website is terug te vinden. Heeft u uw favoriete auto gevonden dan nemen wij u graag middels een videogesprek mee in deze auto terwijl u uw vragen aan onze experts kunt stellen. Staat de auto welke u zoekt niet in onze voorraad? Dan kunnen we uiteraard samen een auto samen stellen! Heeft u een inruilauto? Geen probleem! Deze kunnen wij ook direct online taxeren.

Laat hier uw gegevens achter wij nemen binnen 30 minuten contact met u op.

Wij houden de ontwikkelingen rondom het Coronavirus in Nederland nauwlettend in de gaten en de meest actuele informatie vindt u op deze pagina. Klik hier voor onze actuele openingstijden.

Update 03-04-2020

Onze dienstverlening in deze periode

Update 25-03-2020

A-Point steunt actie #zorgheldenauto

Wij steunen de actie zorgheldenauto! Elke zorgheld moet zorgeloos naar het ziekenhuis kunnen reizen. Daarom stellen wij kosteloos 5 auto’s ter beschikking aan de zorghelden. Wij wensen deze zorghelden veel succes en veilige kilometers toe!

Ook meedoen? Dat kan! Kijk snel op zorgheldenauto.nl

Update 25-03-2020

Aangepaste openingstijden voor sales vestigingen.

A-Point treft extra voorzorgmaatregelen. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers zijn onze voornaamste prioriteit. Om deze te kunnen waarborgen hebben wij besloten om tijdens donderdagavonden en zondagen onze sales vestigingen tijdelijk te sluiten. Wij houden de ontwikkelingen rondom het Coronavirus in Nederland nauwlettend in de gaten en de meest actuele informatie vindt u op deze pagina.

Klik hier voor onze actuele openingstijden.

Update 24-03-2020

Wij nemen u graag mee in onze voorzorgsmaatregelen.

Update 18-03-2020

A-Point treft voorzorgsmaatregelen en blijft geopend.

Als gewaardeerde klant van A-Point vertrouwt u op ons voor uw mobiliteit. Nu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het Coronavirus, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen.

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat A-Point alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Onze showrooms en werkplaatsen zijn momenteel volgens reguliere openingstijden geopend. Alleen tijdens koopavonden zijn we tijdelijk gesloten. Graag lichten we toe welke stappen wij genomen hebben om onze dienstverlening te garanderen.

Richtlijnen van het RIVM

Onze hele organisatie volgt uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

  • We begroeten contactloos en zowel onderling als met u bewaren we 1,5 meter afstand.

  • In al onze vestigingen hebben we extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het extra schoonmaken van de balies, pinapparaten, deurklinken.

  • Als we aan uw auto werken, nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen.

  • We zien er streng op toe dat medewerkers thuisblijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat u onze vertrouwde service te leveren.

Verkoopteam goed bereikbaar

We zijn op verschillende manieren bereikbaar als u niet naar de showroom kunt komen. Onze verkoopadviseurs zijn online bereikbaar en willen u met veel plezier helpen bij vragen over een nieuwe of gebruikte auto. Ons volledig aanbod nieuwe auto’s en occasions vindt u op deze website. U kunt makkelijk contact met ons opnemen via de buttons bij de voorraadauto’s.

Bent u niet in gelegenheid om langs te komen? Dan zijn wij ook online te bereiken met een video verkoopadvies! Wij kunnen u volledig digitaal van dienst zijn. Tijdens een videogesprek neemt een verkoopadviseur u mee in een auto naar keuze terwijl u uw vragen kunt stellen. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 30 minuten contact met u op!

Afspraak maken width="28.109" height="25.861"/>

Afspraak aan huis

Heeft u een nieuwe auto besteld en wordt die binnenkort afgeleverd? Uiteraard kunnen wij uw auto ook thuis afleveren. Neem hiervoor contact op met uw verkoopadviseur. Als u ons uw wensen laat weten, doen wij ons uiterste best u zo goed mogelijk te helpen.

Contact opnemen width="28.109" height="25.861"/>

Reparatie & Onderhoud

Onze werkplaatsen zijn tijdens de periode volledig in bedrijf. We hebben voldoende onderdelen op voorraad om uw reparatie en onderhoud professioneel uit te voeren.

Afspraak maken width="28.109" height="25.861"/>

Evenementen

Het aangescherpte beleid leidt ertoe dat een aantal evenementen zal worden aangepast, uitgesteld of afgelast. Mocht u ingeschreven staan bij een specifiek evenement, dan stellen wij u per e-mail op de hoogte van de aanpassingen.

Wij helpen u graag

In meer dan 75 jaar geschiedenis hebben we voor veel uitdagingen gestaan. Door u, onze klant, centraal te stellen, zijn we daar altijd sterker uitgekomen. Met dat in gedachten, zijn we ervan overtuigd dat we ook deze uitdagingen zullen overwinnen. U kunt erop rekenen dat al onze medewerkers er alles aan doen om uw mobiliteit te garanderen.

Hartelijk dank voor uw begrip en graag tot ziens bij een van onze vestigingen.

Openingstijden bekijken width="28.109" height="25.861"/>