7

Top 10 populairste modellen bij A-Point

In deze top 10’s nemen we u mee in de populairste modellen onder particulieren. Hierbij kijken we naar verkoop nieuw, occasions en privélease. Voor ieder is er wat wils bij A-Point, of u nu een nieuwe auto zoekt, een gebruikte auto, of het gemak van privélease wilt (blijven) ervaren. Maar wat zijn de meest populaire auto’s in 2018 geweest?

Top 10 populairste modellen verkoop nieuw

Bovenaan deze top 10 staat de net vernieuwde Volkswagen Polo. De nieuwe Polo is een jonge, frisse auto. Hij combineert een markante en sportieve uitstraling met top technologie en geen andere auto in deze klasse biedt zo veel ruimte. De Polo is volledig samen te stellen naar uw eigen smaak, van interieur tot exterieur is deze auto aan te passen naar uw wensen. Zodat u altijd een ware blikvanger op de weg krijgt.

Op de tweede plaats vinden we de Volkswagen T-Roc. De Volkswagen T-Roc is nog vrij nieuw in het modellen park van Volkswagen. Deze gloednieuwe, ruime cross-over is verregaand te personaliseren, biedt een groot aantal innovatieve features, efficiënte motoren en geavanceerde veiligheidssystemen. De T-roc combineert de robuustheid van een SUV met de wendbaarheid van een sportieve hatchback.

Op de derde plaats vinden we het kleinste model van Volkswagen, de Volkswagen up!. De nieuwe up! is een opvallende verschijning. Niet alleen door z’n stoere en herkenbare ontwerp, maar ook door alle styling mogelijkheden. Het is een volwassen Volkswagen, maar dan geconcentreerd. Eén van de ruimste, veiligste en vooral leukste auto’s in z’n klasse, ook vanwege de hoge restwaarde.

1. Volkswagen Polo

2. Volkswagen T-Roc

3. Volkswagen up!

4. Audi A1 sportback

5. SEAT Arona

6. SEAT Ibiza

7. ŠKODA Karoq

8. ŠKODA Fabia Combi

9. SEAT Ateca

10. Audi Q2

Top 10 populairste occasion modellen

Bovenaan deze top 10 vinden wij ook de Volkswagen Polo. Het is een model die zijn waarde goed weet te behouden, ruimte biedt, en bekend staat om zijn kwaliteit, ook na jaren gebruik. Het is daarom niet voor niks de meest gezochte occasion van Nederland. Door het aanbod is er altijd een polo naar uw smaak te vinden tussen de occasions.

Op de tweede plaats vinden we de de grote broer (of zus) van de Polo, de Volkswagen Golf. Het is al jaren een immens populair model onder de occasions. Van jong tot oud, de Golf biedt wat voor ieder persoon. Ook dit is een auto die zijn waarde goed weet te behouden, zo is een oudere Golf niet afgeschreven, maar wordt een vintage model door de rijke geschiedenis van de Golf. Het is zowaar een icoon van Volkswagen te noemen.

Op de derde plaats vinden we nogmaals het kleinste model van Volkswagen, de Volkswagen up!. De up! is voor vele een erg handige auto. Zeker als u zich veel in de stad bevindt en maar klein stukken rijdt. Even uw kind afzetten, even boodschappen doen, even iets doen, daar is waar de up! zich het beste toe laat gebruiken. Al kunt u deze auto natuurlijk ook door het niveau van comfort en zuinigheid gebruiken voor langere afstanden. Het is ook een auto die veel luxe kan bieden, waardoor u een rijk uitgeruste en comfortabele auto rijdt. De up! komt echt in alle smaken, en is daardoor een auto populair onder vele.

1. Volkswagen Polo

2. Volkswagen Golf

3. Volkswagen up!

4. SEAT Ibiza

5. Audi A3 Sportback

6. ŠKODA Octavia Combi

7. Audi A1 sportback

8. SEAT Leon

9. ŠKODA Fabia Combi

10. Audi A4 Avant

Top 10 populairste privélease modellen

Bovenaan deze top 10 vinden wij ook hier weer de Volkswagen Polo. Het is te merken dat de Polo erg populair is onder particulieren. Dit is natuurlijk niet voor niks. Het is een auto die standaard al rijk uitgerust is, en daarbij scherp geprijsd voor de privélease.

Op de tweede plaats vinden we Volkswagen up!. Een auto die we elke keer in de top drie tegenkomen. De up! is al tijden erg scherp geprijsd met een actie tarief. Dit geeft u de mogelijkheid om de up! aan te kleden alsof er geen morgen bestaat. Zo heeft u voor een scherpe prijs, een erg comfortabele en naar uw keuze ook luxe auto.

Op de derde plaats is een nieuwkomer voor de top 3, de SEAT Ibiza. De SEAT Ibiza beschikt niet alleen over de nieuwste technologie en sportieve looks, ook de interieurruimte en het comfort zijn aanzienlijk verbeterd. Het design van het compacte model van het Spaanse merk kenmerkt zich net als voorheen door een jonge, functionele en sportieve uitstraling. De vijfde generatie van SEAT’s bestseller is gebaseerd op een compleet nieuw platform.

1. Volkswagen Polo

2. Volkswagen up!

3. SEAT Ibiza

4. Audi A3 sportback

5. ŠKODA Fabia Combi

6. Audi A1 sportback

7. SEAT Mii

8. Volkswagen Golf

9. Volkswagen T-Roc

10. ŠKODA Citigo