ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV: wereldpremière op 31 januari

  • Teaservideo blikt vooruit op nieuwe coupévariant van elektrische SUV
  • ENYAQ COUPÉ iV: beste luchtweerstandswaarde in zijn klasse (cW: 0,234)
  • Officiële onthulling op 31 januari 2022

ŠKODA presenteert op 31 januari 2022 de nieuwe ENYAQ COUPÉ iV. Een teaservideo gunt nu alvast een eerste blik op het nieuwe elektrische topmodel, met speciale aandacht voor de uitstekende aerodynamica. Met een cW van 0,234 heeft de ENYAQ COUPÉ iV de beste luchtweerstandswaarde in zijn klasse en is hij zeer efficiënt.

Net als de ENYAQ iV is ook de ENYAQ COUPÉ iV gebaseerd op het modulaire elektrische MEB-platform van de Volkswagen Groep. Met een luchtweerstandscoëfficiënt van cW 0,234 is de elegante coupé de nieuwe maatstaf in zijn klasse en gaat hij nog een stap verder dan de al uitstekende stroomlijn van de ŠKODA ENYAQ iV, mede dankzij de nieuwe carrosserievorm. Vanaf de B-stijl loopt de daklijn van de coupé vloeiend af richting de achterzijde, om daar naadloos over te lopen in de achterklep en te eindigen in een scherp getekende rand. Ook onthult de teaservideo de ‘Crystal Face’ van de ENYAQ COUPÉ iV, waarbij 131 LED’s de opvallende ŠKODA-grille verlichten.

De wereldpremière van de ENYAQ COUPÉ iV vindt plaats op 31 januari aanstaande.

Lees meer over de ENYAQ COUPÉ iVDe informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.
project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per:

project.general_error_message

Met welke auto wilt u een proefrit maken?

We nemen snel contact op voor een afspraak.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per: