SEAT Tarraco

  • Zakelijke lease v.a.
    € 793 p.m.
  • Privé lease v.a.
    € 709 p.m.
  • Rijklaar
    € 41.980

Ontdek de indrukwekkende SEAT Tarraco: ruimte, comfort en prestaties

De SEAT Tarraco is een indrukwekkende SUV die zich onderscheidt van de menigte. Met zijn stoere uitstraling, royale binnenruimte en krachtige motoren is deze auto ideaal voor gezinnen en avonturiers die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige auto. Ontdek de SEAT Tarraco en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, prestaties en comfort. De SEAT Tarraco is er vanaf € 41.980. Kom langs voor een proefrit!

Offerte aanvragen

a-point SEAT Tarraco 1

Exterieur van de SEAT Tarraco

De SEAT Tarraco is een veelzijdige SUV die zich onderscheidt door zijn dynamische design en hoge mate van comfort. Het exterieur van deze auto is ronduit indrukwekkend te noemen. Zo beschikt de Tarraco over een krachtige uitstraling dankzij de robuuste lijnen en de imposante grille. Ook de slanke LED-koplampen en de opvallende LED-achterlichten dragen bij aan het sportieve karakter van deze SUV.

De SEAT Tarraco is ontwikkeld op basis van het MQB-A-platform met lange wielbasis. Het optionele Dynamic Chassis Control (DCC) kent diverse settings. Zo kan de bestuurder afhankelijk van de trip kiezen voor maximale dynamiek of juist optimaal comfort. DCC kan op basis van de rij- en wegomstandigheden ook zelf de settings aanpassen.

Daarnaast biedt de Tarraco voldoende ruimte voor het hele gezin en alle bagage die daarbij hoort. De 7-persoonsuitvoering heeft zelfs een derde zitrij, zodat er altijd voldoende zitplaatsen zijn. De Tarraco is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren, waardoor er altijd een model is dat aansluit bij de persoonlijke wensen van de bestuurder.

Met de Tarraco kies je voor een SUV die niet alleen opvalt door zijn uitstraling, maar ook door zijn ruimte en comfort.

Offerte aanvragen

a-point SEAT Tarraco 2

Interieur van de SEAT Tarraco

Het ruime interieur van de SEAT Tarraco biedt optioneel plaats aan maximaal zeven personen en is voorzien van hoogwaardige materialen en moderne technologieën. De ergonomische stoelen zijn ontworpen voor optimaal comfort en zijn voorzien van verstelbare lendesteunen en hoofdsteunen.

Daarnaast heeft de Tarraco interieurvoorverwarming met afstandsbediening. Zo is de auto al op een aangename temperatuur voordat u instapt. De sfeerverlichting in het interieur geeft een extra luxe uitstraling en kan naar wens worden aangepast. Het infotainmentsysteem met touchscreen is eenvoudig te bedienen en biedt tal van mogelijkheden, zoals navigatie, connectiviteit en entertainment.

Offerte aanvragen

a-point SEAT Tarraco 3 - interieur

Rijervaring en prestaties van de SEAT Tarraco

De SEAT Tarraco is een krachtige SUV die indrukwekkende prestaties levert. Met zijn uitstekende wegligging en responsieve besturing biedt deze auto een geweldige rijervaring. De Tarraco is ontworpen om elke rit zo comfortabel mogelijk te maken, ongeacht de afstand. Dit wordt mogelijk gemaakt door zijn uitstekende veersysteem en comfortabele stoelen.

Bij het rijden in de SEAT Tarraco merk je direct dat deze auto ontworpen is met de bestuurder in gedachten. De besturing is nauwkeurig en responsief, waardoor je altijd volledige controle hebt over de auto. Daarnaast zorgt de krachtige motor ervoor dat je snel en soepel kunt accelereren, terwijl het uitstekende veersysteem voor een comfortabele rit zorgt.

De Tarraco biedt niet alleen uitstekende prestaties, maar is ook nog eens een zeer veilige auto. Hij is voorzien van diverse geavanceerde rijassistentiesystemen die je helpen om veiliger te rijden. Zo is de Tarraco bijvoorbeeld uitgerust met Adaptive Cruise Control, dat zorgt voor een veilige afstand tot de auto voor je. Daarnaast is hij voorzien van Lane Assist, dat je helpt om binnen de lijnen van de weg te blijven.

Over het algemeen biedt de SEAT Tarraco een soepele en comfortabele rijervaring, ongeacht de gekozen motor. Of het nu gaat om dagelijks gebruik of lange reizen, de Tarraco is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en prestatiegerichte SUV.

Offerte aanvragen

a-point SEAT Tarraco 4 - Rijervaring

Specificaties van de SEAT Tarraco

De SEAT Tarraco is een SUV die beschikt over een krachtige 1.5 TSI benzinemotor met een vermogen van 110 kW (150 pk) en een koppel van 250 Nm. De Tarraco heeft een gemiddeld brandstofverbruik van 6,9 liter per 100 km en een CO2-uitstoot van 156 g/km. De auto heeft een topsnelheid van 198 km/h en accelereert van 0 naar 100 km/h in 9,5 seconden. De Tarraco heeft een bagageruimte van 700 liter, wat uitgebreid kan worden tot 1775 liter door de achterbank neer te klappen. De auto is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de Style Business Intense en FR Business Intense. De SEAT Tarraco is ook verkrijgbaar als 2.0 TSI 4Drive met een vermogen van 180 kW (245 pk) en een koppel van 320 Nm. Deze versie heeft een gemiddeld brandstofverbruik van 7,4 liter per 100 km en een CO2-uitstoot van 168 g/km.
Offerte aanvragen

a-point SEAT Tarraco specificaties



SEAT Tarraco PHEV

De SEAT Tarraco is er ook als plug-in hybride uitvoering, zowel voor de Xcellence als FR-uitvoering. Deze versie biedt de sportiviteit, luxe en ruimte van de reguliere Tarraco en breidt deze uit met de efficiënte en zuinige prestaties van een plug-in hybrid. Kies tijdens het rijden voor de volledig elektrische e-Mode, de samenwerking tussen benzine- en elektromotor van de Hybrid mode of de dynamiek van de s-Boost-modus.

De 12,8 kWh-accu maakt elektrisch rijden met een actieradius tot 48 kilometer* (WLTP) mogelijk, voor comfortabele ritten zonder uitstoot en brandstofverbruik . De CO2-uitstoot bedraagt 1,8-1,9 l/100 km (CO2: 41-44 g km)**. Bij een wallbox (3,6 kW) laadt u de Tarraco PHEV in circa 3,5 uur op, met een 230V-aansluiting (2,3 kW) duurt dit ongeveer 6 uur.



a-point SEAT Tarraco PHEV



SEAT Tarraco FR

De SEAT Tarraco FR is een grote en sportieve SUV die zich onderscheidt met zijn dynamische ontwerp en krachtige prestaties. Met de sportieve FR-uitvoering voegt SEAT nog meer stijl en luxe toe aan deze al indrukwekkende auto. De Tarraco FR heeft een zwarte grille en dakrails, 19-inch lichtmetalen velgen, een achterdiffusor in hoogglans zwart en speciale FR-logo's op de voorkant en achterkant. Het interieur is voorzien van sportstoelen met FR-logo's, een met leer bekleed multifunctioneel sportstuur en verlichte instaplijsten met FR-embleem. Met een vermogen van 190 pk, een top van 210 km/h en een acceleratietijd van 0-100 km/h in slechts 7,5 seconden biedt de Tarraco FR krachtige prestaties en een geweldige rijervaring.

Offerte aanvragen



a-point SEAT Tarraco FR

Vestigingen

a-point SEAT Almere Veluwezoom 17-21

036 - 5463300
Openingstijden
Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten
Maandag07:30 - 18:00
Dinsdag07:30 - 18:00
Woensdag07:30 - 18:00
Donderdag07:30 - 18:00
Vrijdag07:30 - 18:00
Zaterdag10:00 - 13:00
ZondagGesloten
Onze vestigingen zijn op Eerste Paasdag gesloten. Op Tweede Paasdag zijn onze showrooms open tot 16:00 uur.

project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.





 

Uw gegevens





 

Ik wil graag contact per:





project.general_error_message

Met welke auto wilt u een proefrit maken?

We nemen snel contact op voor een afspraak.





 

Uw gegevens





 

Ik wil graag contact per: