7

SEAT opent Satellite Store in Voorschoten

  • Innovatief showroomconcept van SEAT en SEAT-dealer Wittebrug

SEAT Nederland heeft in samenwerking met SEAT-dealer Wittebrug in Voorschoten een innovatieve Satellite Store geopend. Via deze pilot onderzoekt SEAT een nieuwe verkoopformule.

De SEAT Satellite Store in Voorschoten kenmerkt zich door z’n vernieuwende opzet en compacte afmetingen. Binnen staan fysiek drie van de acht SEAT-modellen, maar bezoekers kunnen er het gehele gamma van het Spaanse merk uitgebreid ervaren. In de store gebeurt dat via grote interactieve schermen, buiten in de vorm van een proefrit in één van de demomodellen die voor de deur staan.

Vernieuwend format

Het vernieuwende Satellite-format onderstreept SEAT’s visie op autoverkoop voor de toekomst, die enerzijds is gefocust op digitalisering, en anderzijds ook ruimte biedt om de modelreeks van het merk ‘fysiek’ te ervaren. Een speciaal getrainde product-genius staat te allen tijde klaar om bezoekers te informeren over de verschillende modellen en alle mogelijkheden op het gebied van financiering en mobiliteit.

Pilots in internationale steden

Een vergelijkbaar concept werd door SEAT eerder al geïntroduceerd in het Franse Orléans, en krijgt inmiddels in meer internationale steden een vervolg. De Satellite Store in Voorschoten is een pilot van SEAT in samenwerking met SEAT-dealer Wittebrug. Voor Wittebrug is het een innovatieve oplossing als tijdelijke showroom, in aanloop naar de nieuwbouw van het permanente, nieuwe onderkomen. De SEAT Satellite Store aan de Hofweg 39 in Voorschoten is inmiddels geopend voor bezoekers.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.