SEAT Leon FR Business Limited Edition: het voordeel van een nieuw businessmodel

  • Sportieve FR-uitrusting toegesneden op de zakelijke rijder, tot € 2.400 voordeel
  • Ook met efficiënte mild-hybride technologie
  • Tijdelijk leverbaar, vanaf € 30.250*

SEAT introduceert aantrekkelijke FR Business Limited Editions voor de Leon en Leon Sportstourer. Met de bekende sportiviteit van een FR-uitvoering, een omvangrijke standaarduitrusting én keuze uit diverse motoren en transmissies bieden ze maatwerk voor zakelijke rijders, met een voordeel oplopend tot € 2.400. Zo is de Leon FR Business Limited Edition er al vanaf € 30.250*.

De SEAT Leon en Leon Sportstourer zijn er voor rijders die net even iets anders willen in de compacte middenklasse, onder andere dankzij het strakke design en het sportieve weggedrag. De nieuwe FR Business Limited Edition benadrukt dat sportieve karakter van de Leon en Leon Sportstourer nog eens extra. Bijvoorbeeld door LED-koplampen en FR-accenten als 17 inch lichtmetalen velgen en de in Cosmo Grey uitgevoerde elektrisch inklapbare buitenspiegels en grille. Dankzij verlichte FR-instaplijsten is zelfs de entree al heel speciaal. Dat gevoel krijgt een passend vervolg in het interieur waarin hightech en sportiviteit alle ruimte krijgen. Zo heeft de Leon FR Business standaard de Virtual Cockpit, een multifunctioneel met leder bekleed stuur, sportstoelen, met rode stiksels afgewerkte bekleding en een zwarte dakhemel.

Zakelijk verantwoord: efficiency en comfort

De SEAT Leon FR Business Limited Editions laten duidelijk zien dat sportiviteit perfect samen kan gaan met comfort. Zo zijn een navigatiesysteem met groot (ruim 25 cm) touchscreen en digitale radio-ontvangst (DAB+) evenals Apple CarPlay, Android Auto, SEAT CONNECT online infotainment en spraakbediening standaard. De automatische airconditioning met drie klimaatzones zorgt voor een comfortabel interieurklimaat. Nog twee mooie details: vanaf de B-stijl zijn de ramen extra donker getint en in de achterbank is een neerklapbare armsteun geïntegreerd.

Maatwerk: motor en transmissie

De Leon FR Business en Leon Sportstourer FR Business Limited Editions zijn er om te beginnen met de 1.0 TSI turbo-benzinemotor (81 kW/110 pk), die is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Daarna volgt de 1.0 eTSI (81 kW/110 pk) met 48V mild-hybride technologie in combinatie met een automatische zeventraps DSG-transmissie. Deze aandrijflijn maakt ‘zeilen’ mogelijk, wat betekent dat als de bestuurder het gas loslaat, de verbrandingsmotor uitschakelt en de Leon zonder brandstof te verbruiken uitrolt. De combinatie van de krachtige (110 kW/150 pk) 1.5 TSI en zesversnellingsbak staat garant voor nog meer rijplezier. De 1.5 eTSI mild-hybride (110 kW/150 pk) wordt altijd geleverd met comfortabele, automatische zeventraps DSG-transmissie en beschikt eveneens over de ‘zeilfunctie’. 

De SEAT Leon FR Business Limited Editions zijn, zoals hun naam al doet vermoeden, slechts tijdelijk beschikbaar. Ze zijn er vanaf € 30.250* (Leon Sportstourer FR Business: vanaf € 31.450*).



De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.
project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.





 

Uw gegevens





 

Ik wil graag contact per:





project.general_error_message

Met welke auto wilt u een proefrit maken?

We nemen snel contact op voor een afspraak.





 

Uw gegevens





 

Ik wil graag contact per: