A-Point Groep Nieuws

Filter op merk

Nieuwe Volkswagen Crafter nu leverbaar in Nederland

28 maart 2017

Nieuwe Volkswagen Crafter nu leverbaar in Nederland

De nieuwe Volkswagen Crafter staat vanaf vandaag bij A-Point Bedrijfswagens. De nieuwste grote besteller van Volkswagen is ontwikkeld op basis van specifieke wensen van vakmannen uit uiteenlopende branches, waaronder de bouw-, logistiek- en service- en installatiesector. Nog vóór hij bij A-Point Bedrijfswagens stond, werd de Crafter al beloond met de prestigieuze titel ‘International Van of the Year 2017’. Sterke punten van de nieuwe Crafter zijn met name zijn grote deuren voor optimaal in- en uitladen, het rij-, zit- en werkcomfort in de cabine, de uitstekende wendbaarheid in de stad en tal van assistentiesystemen die de veiligheid en het comfort op een ongekend hoog niveau brengen. Prijzen van de Volkswagen Crafter beginnen bij 21.950 euro*.

Audi Centrum Amsterdam heeft de beste leermeester 2016/2017 ROB VAN DER STEEN!

7 maart 2017

Audi Centrum Amsterdam heeft de beste leermeester 2016/2017 ROB VAN DER STEEN!

Wij feliciteren onze collega Rob van der Steen en zijn oprecht trots, dat Rob bij het Audi Centrum Amsterdam (onderdeel van de A-Point Groep) werkzaam is. Rob viel vooral op doordat hij zijn leerling, Yuri Berghuis in de eerste ronde aan het woord liet, door open vragen te stellen. Rob gaf zijn leerling ook de ruimte om zelf het technische probleem te ontdekken. Hij heeft de titel echt verdiend! Met de titel Beste Leermeester wil OOMT alle bedrijven die aandacht geven aan leermeesterschap bedanken voor hun belangrijke werk, aldus directeur OOMT Betsie Brink.

Nieuw uiterlijk, motoren en interieur voor ŠKODA RAPID SPACEBACK

22 februari 2017

Nieuw uiterlijk, motoren en interieur voor ŠKODA RAPID SPACEBACK

ŠKODA versterkt het modelaanbod voor de RAPID ŠKODA SPACEBACK gezinsauto met tal van innovaties. Nieuwe verlichtingssystemen staan borg voor een nog hoger veiligheidsniveau. Bovendien zijn de inzittenden nu altijd online dankzij de WLAN hotspot. Het motorenpallet voorziet nu onder andere in twee 1.0-liter driecilinder TSI-motoren, goed voor een uitstekende efficiency en lage emissiewaarden, maar ook voor pittige prestaties. De nieuwe modellen worden op de Internationale Autosalon van Genève (7 t/m 19 maart 2017) voor het eerst gepresenteerd.

ŠKODA KAROQ: nieuwe compacte SUV met veel ruimte, luxe en de modernste techniek

18 mei 2017

ŠKODA KAROQ: nieuwe compacte SUV met veel ruimte, luxe en de modernste techniek

De KAROQ is de compleet nieuwe compacte SUV van ŠKODA. Het model representeert ŠKODA’s nieuwe designtaal met dynamische looks en tal van herkenbare designelementen. Zoals het bij ŠKODA gebruikelijk is, biedt de nieuwe KAROQ ongekend veel ruimte en is het model voorzien van state-of-the-art assistentiesystemen voor de bestuurder, LED-koplampen en - voor het eerst in een ŠKODA - een vrij programmeerbaar digitaal instrumentenpaneel. ŠKODA levert de nieuwe SUV met vijf motorvarianten, uiteenlopend van 85 kW/115 pk tot 140 kW/190 pk. Typisch ŠKODA zijn ook vele ‘Simply Clever’ features, zoals de VarioFlex achterstoelen of een systeem waarmee de achterklep handsfree is te openen.

Audi kondigt Audi Q4 en diverse elektrische auto’s aan

20 maart 2017

Audi kondigt Audi Q4 en diverse elektrische auto’s aan

Audi gaat zijn modelprogramma de komende jaren verregaand vernieuwen, introduceert diverse elektrische auto’s en zal nieuwe, digitale activiteiten ontplooien. De solide core business – de verkoop van auto’s – vormt daarbij de basis voor de investeringen in de toekomst. De omzet van Audi AG steeg in 2016 naar € 59,3 miljard, bij een brutowinstpercentage van 8,2 procent vóór bijzondere posten. Na aftrek van bijzondere posten bedroeg het bedrijfsresultaat € 3,1 miljard.

Naar nieuwsarchief