A-Point Groep Nieuws

Filter op merk

Volkswagen Tiguan Allspace nu ook met krachtige 2.0 TSI benzineversies

18 oktober 2017

Volkswagen Tiguan Allspace nu ook met krachtige 2.0 TSI benzineversies

Volkswagen breidt het motorengamma van de Tiguan Allspace verder uit. De nieuwe grote SUV van Volkswagen is nu ook te bestellen als 2.0 TSI 4Motion met 132 kW/180 pk of 162 kW/220 pk. Beide 2.0 TSI benzinevarianten zijn gekoppeld aan de zeventraps DSG-automaat met dubbele koppeling. Deze topuitvoeringen zijn vanaf medio november leverbaar vanaf € 49.590* in combinatie met het meest luxueuze Highline uitrustingsniveau.

ŠKODA Zaterdagklus-campagne bij GAMMA

7 oktober 2017

ŠKODA Zaterdagklus-campagne bij GAMMA

ŠKODA start vandaag een campagne waarbij alle GAMMA-bouwmarkten in Nederland drie weken lang een CITIGO op de winkelvloer hebben staan. Tijdens deze ŠKODA Zaterdagklus-weken is het mogelijk om een zeer scherp Private Lease contract voor de CITIGO, FABIA, FABIA COMBI en RAPID SPACEBACK af te sluiten vanaf 159 euro* per maand. Bijkomend voordeel: de klussende klant krijgt bij afsluiting van een leasecontract een GAMMA Cadeaupas van honderd euro cadeau.

Audi Sport Event bij Audi Centrum Amsterdam!

13 juli 2017

Audi Sport Event bij Audi Centrum Amsterdam!

Op donderdag 13 juli jl. werden bij het Audi Centrum Amsterdam de RS5 en RS3 gepresenteerd. De Audi RS3 was zelfs één maand eerder te zien op deze avond dan de landelijke primeur! Tevens werd met trots gepresenteerd het Certainty Racing Team met coureur en ondernemer in de autosport Dillon Koster en zijn spectaculaire Audi RS3 TCR LMS. De avond werd druk bezocht door de liefhebbers van het hogere sigment. Audi Centrum Amsterdam is gevestigd aan de Klokkenbergweg 19 in Amsterdam Zuidoost.

ŠKODA KAROQ: nieuwe compacte SUV met veel ruimte, luxe en de modernste techniek

18 mei 2017

ŠKODA KAROQ: nieuwe compacte SUV met veel ruimte, luxe en de modernste techniek

De KAROQ is de compleet nieuwe compacte SUV van ŠKODA. Het model representeert ŠKODA’s nieuwe designtaal met dynamische looks en tal van herkenbare designelementen. Zoals het bij ŠKODA gebruikelijk is, biedt de nieuwe KAROQ ongekend veel ruimte en is het model voorzien van state-of-the-art assistentiesystemen voor de bestuurder, LED-koplampen en - voor het eerst in een ŠKODA - een vrij programmeerbaar digitaal instrumentenpaneel. ŠKODA levert de nieuwe SUV met vijf motorvarianten, uiteenlopend van 85 kW/115 pk tot 140 kW/190 pk. Typisch ŠKODA zijn ook vele ‘Simply Clever’ features, zoals de VarioFlex achterstoelen of een systeem waarmee de achterklep handsfree is te openen.

KAROQ uit de startblokken: ŠKODA’s compacte SUV is er vanaf € 28.990

12 oktober 2017

KAROQ uit de startblokken: ŠKODA’s compacte SUV is er vanaf € 28.990

Hij schitterde al in de Tour de France en op de IAA in Frankfurt, en vanaf eind oktober is hij nu ook te bestellen: de KAROQ, de stoere compacte SUV van ŠKODA. Hij is er met keuze uit krachtige en efficiënte TSI- en TDI-motoren. Wat direct opvalt, is de meer dan complete uitrusting van de Ambition basisuitvoering. Elke KAROQ wordt bijvoorbeeld standaard geleverd met airco, cruise control, parkeersensoren, lichtassistent en lichtmetalen velgen. De prijzen van de KAROQ beginnen bij € 28.990*.

Audi introduceert nieuwe vermogensaanduiding voor zijn modellen

23 augustus 2017

Audi introduceert nieuwe vermogensaanduiding voor zijn modellen

Audi introduceert een nieuwe methode om de verschillende vermogensvarianten binnen een modelreeks aan te geven. De typeaanduidingen (van Audi A1 tot Q7) blijven ongewijzigd. Bovendien worden ze nu aangevuld met combinaties van twee cijfers, die staan voor een specifieke vermogenscategorie. De nieuwe naamgeving is van toepassing voor alle aandrijfvormen: van modellen met verbrandingsmotor tot en met de e-tron-uitvoeringen met hybride of elektrische aandrijving.

SEAT ARONA: COMPACT MAAR GROOTS

26 juni 2017

SEAT ARONA: COMPACT MAAR GROOTS

SEAT presenteert de Arona. De SUV ‘made in Barcelona’ is met zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling en hoogwaardige techniek helemaal op zijn plaats in de stad. Tegelijkertijd is hij robuust en sportief genoeg voor avontuurlijke (weekend)trips. De Arona, die in september zijn publiekspremière beleeft op de internationale autoshow van Frankfurt, beschikt over de connectiviteitsfeatures en assistentiesystemen die doorgaans alleen in grotere modellen te vinden zijn. Bovendien is hij verregaand te personaliseren.

Nieuwe Volkswagen Crafter nu leverbaar in Nederland

28 maart 2017

Nieuwe Volkswagen Crafter nu leverbaar in Nederland

De nieuwe Volkswagen Crafter staat vanaf vandaag bij A-Point Bedrijfswagens. De nieuwste grote besteller van Volkswagen is ontwikkeld op basis van specifieke wensen van vakmannen uit uiteenlopende branches, waaronder de bouw-, logistiek- en service- en installatiesector. Nog vóór hij bij A-Point Bedrijfswagens stond, werd de Crafter al beloond met de prestigieuze titel ‘International Van of the Year 2017’. Sterke punten van de nieuwe Crafter zijn met name zijn grote deuren voor optimaal in- en uitladen, het rij-, zit- en werkcomfort in de cabine, de uitstekende wendbaarheid in de stad en tal van assistentiesystemen die de veiligheid en het comfort op een ongekend hoog niveau brengen. Prijzen van de Volkswagen Crafter beginnen bij 21.950 euro*.

Audi Centrum Amsterdam heeft de beste leermeester 2016/2017 ROB VAN DER STEEN!

7 maart 2017

Audi Centrum Amsterdam heeft de beste leermeester 2016/2017 ROB VAN DER STEEN!

Wij feliciteren onze collega Rob van der Steen en zijn oprecht trots, dat Rob bij het Audi Centrum Amsterdam (onderdeel van de A-Point Groep) werkzaam is. Rob viel vooral op doordat hij zijn leerling, Yuri Berghuis in de eerste ronde aan het woord liet, door open vragen te stellen. Rob gaf zijn leerling ook de ruimte om zelf het technische probleem te ontdekken. Hij heeft de titel echt verdiend! Met de titel Beste Leermeester wil OOMT alle bedrijven die aandacht geven aan leermeesterschap bedanken voor hun belangrijke werk, aldus directeur OOMT Betsie Brink.

Naar nieuwsarchief