Nieuwe Tiguan Allspace vanaf vandaag in de showroom

  • Nieuw design en hightech features voor extra ruime Tiguan
  • Vanafprijs ruim 3.500 euro lager dan die van vorige generatie
  • Altijd zeer compleet met bijvoorbeeld LED-verlichting, Digital Cockpit en meer
  • Succesvolle SUV van Volkswagen nu te bestellen vanaf € 42.290*

De nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace is gearriveerd bij a-point. De extra ruime en luxere versie van de Tiguan heeft een scherper design, innovatieve LED-verlichting, een Digital Cockpit Pro, nieuwe assistentiesystemen en biedt nóg meer online diensten. Bovendien is hij completer dan ooit. Goed nieuws voor SUV-minnend Nederland… de vanafprijs van de nieuwe Tiguan Allspace is ruim 3.500 euro lager dan die van de vorige versie en ook de geliefde R-Line Business+ is scherper geprijsd dan voorheen.

Met zijn ruime en flexibel in te delen interieur, het comfort én de mogelijkheid om fikse aanhangers te trekken is de Tiguan Allspace ideaal voor actieve gezinnen. Tegelijkertijd kom je er ook zakelijk goed mee voor de dag. Door zijn elf centimeter langere wielbasis biedt de Allspace volop ruimte voor vijf personen. En met de optionele derde zitrij met twee individuele stoelen is hij om te toveren tot een riante zevenzitter.

Nieuw design en Travel Assist

De nieuwe Tiguan Allspace is direct te herkennen aan zijn opgefriste front, verhoogde motorkap en vernieuwde achterzijde. De LED-koplampen met geïntegreerde LED-dagrijverlichting zijn standaard. In combinatie met de optionele LED Matrix-koplampen (IQ. Light) is in de grille nu ook een doorlopende LED-lichtstrip opgenomen. De nieuwe Tiguan Allspace is er ook met Travel Assist, waarmee hij gedeeltelijk geautomatiseerd kan rijden.

Altijd online

Voortaan is de Tiguan Allspace standaard voorzien van een 10 inch Digital Cockpit Pro en is hij leverbaar met de nieuwste infotainmentsystemen. Dankzij de ingebouwde eSIM is hij altijd online en biedt de Allspace een scala aan diensten via WeConnect (Plus). Alle varianten bieden bovendien toegang tot streamingdiensten en veel functies zijn eenvoudig via natural voice control te bedienen.

Standaard rijk uitgerust

De nieuwe Tiguan Allspace is leverbaar met twee motoren en vijf uitvoeringen, variërend van de Allspace Life tot de sportieve en rijk uitgerust R-Line Business+. In alle gevallen wordt de extra ruimte Tiguan altijd meer dan compleet geleverd, met bijvoorbeeld het multimediasysteem ‘Ready to Discover’, ‘We Connect Plus’ (met een abonnement van 12 maanden), draadloze App-Connect, LED-verlichting rondom en Adaptive Cruise Control. Aanvullend beschikt de Allspace Life over onder andere over 18 inch ‘Kingston’-velgen, automatische airco met 3 zones, de 10,25 inch Digital Cockpit Pro, parkeersensoren rondom, het winterpakket, een elektrisch bedienbare achterklep, getinte achterzijruiten, een dakreling en sierlijsten in chroom. 

Speciaal voor zakelijke rijders heeft Volkswagen twee Business-uitvoeringen in het gamma. De Life Business biedt bovenop de luxe Life onder meer het ‘Discover Media’ multimediasysteem met navigatie, draadloos opladen en diefstalalarm. Ook standaard op deze uitvoering zijn de Ergo-Active voorstoelen, het winterpakket en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

De meest gewilde versie, de R-Line Business+, combineert sportieve looks met een indrukwekkende uitrusting. Hij beschikt bovenop de Life Business ook over features als Easy Open en Keyless Access, Progressive Steering, LED Matrix-verlichting (IQ. Light) en top-comfortstoelen. Deze sportieve topuitvoering is luxer uitgerust en maar liefst 3.000 euro lager geprijsd dan zijn voorganger, de Tiguan Allspace Highline Business R.

Leverbaar vanaf € 42.290

De nieuwe Tiguan Allspace is leverbaar met een 100 kW/150 pk sterke 1.5 TSI turbo-benzinemotor of een even sterke 2.0 TDI dieselmotor. De 1.5 TSI is er zowel met een handgeschakelde zesversnellingsbak als de soepele DSG-automaat, terwijl de 2.0 TDI standaard is gekoppeld aan de DSG-transmissie. De nieuwste Tiguan Allspace is leverbaar vanaf € 42.290. 

Ontdek meer



De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.





 

Uw gegevens





 

Ik wil graag contact per:





project.general_error_message

Met welke auto wilt u een proefrit maken?

We nemen snel contact op voor een afspraak.





 

Uw gegevens





 

Ik wil graag contact per: