Nieuwe Polo: nu bij a-point in de showroom

  • Volkswagen Polo is vol van zichzelf, met standaard onder meer Digital Cockpit
  • Compacte hatchback maakt geavanceerde features als LED Matrix-koplampen en Travel Assist bereikbaar
  • Nieuwe Polo is er al vanaf € 19.990*

  De nieuwe Volkswagen Polo staat met ingang van vandaag bij a-point in de showroom. Niet alleen is hij met een prijs vanaf € 19.990* aanzienlijk lager geprijsd dan zijn voorganger; de nieuwe Polo is ook nog eens behoorlijk vol van zichzelf. Bovendien maakt Volkswagen’s succesvolle compacte hatchback nieuwe comfort- en veiligheidsfeatures als IQ.LIGHT LED Matrix-koplampen, Digital Cockpit en IQ.DRIVE Travel Assist nu heel bereikbaar.

  Met zijn gerestylde looks en nieuwe technologieën legt de nieuwe Polo de lat in zijn klasse wederom hoger. Een voorbeeld is IQ.DRIVE Travel Assist, waarmee de Polo gedeeltelijk geautomatiseerd kan rijden (inbegrepen vanaf uitrustingsniveau Life). Maar ook de IQ.LIGHT LED Matrix-koplampen (standaard op Style en R-Line Business+) zijn een echte highlight in dit segment. Standaard krijgt elke Polo bovendien hightech features als de Digital Cockpit, airconditioning, een multifunctioneel stuurwiel, LED-koplampen, Rijstrookbehoudassistent (Lane Assist) en het Afstandscontrolesysteem (Front Assist) inclusief voetganger- en fietsersherkenning.

  Op het gebied van connectiviteit en infotainment verlegt de nieuwe Polo eveneens de grenzen. Het ‘Ready to Discover’-infotainmentsysteem maakt het mogelijk om de navigatiefunctie na aanschaf ‘on demand’ te activeren en voorziet standaard al in ‘App-Connect’ draadloze smartphone-integratie. Navigatie is standaard op het ‘Discover Media’-systeem met 8,0 inch (15,5 cm) display en ‘Discover Pro’ (9,2 inch (20,3 cm) display). Vanaf ‘Ready to Discover’ is altijd 'Streaming & Internet' standaard. Hiermee is de Polo 24/7 verbonden met het internet voor toegang tot allerlei digitale diensten.

  Volop keuze

  De nieuwe Polo is nu leverbaar in de uitvoeringen Polo, Life, Style en R-Line. Medio november wordt tevens de Polo GTI bestelbaar. Speciaal voor zakelijke rijders zijn er luxe Business-modellen beschikbaar. Onder de motorkap biedt Volkswagen keuze uit drie driecilinder benzinemotoren met vermogens van 59 kW/80 pk, 70 kW/95 pk of 81 kW/110 pk. Deze laatste krijgt standaard de 7-traps DSG-automaat met dubbele koppeling, die als optie ook te bestellen is voor uitvoeringen met 95 pk. 

  De nieuwe Volkswagen Polo is leverbaar vanaf € 19.990* en is nu te rijden bij a-point.

  Ontdek meer




  De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

  project.general_error_message

  Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

  We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.





   

  Uw gegevens









  project.general_error_message

  Met welke auto wilt u een proefrit maken?

  We nemen snel contact op voor een afspraak.





   

  Uw gegevens