Nederland krijgt vier CUPRA dealers

  • A-Point, Century, Rijnwoud en Van den Udenhout aangesteld als gespecialiseerde CUPRA-vertegenwoordigers
  • CUPRA Ateca eerste tastbare model van nieuw performance-merk

Het nieuwe merk CUPRA gaat in Nederland vertegenwoordigd worden door vier CUPRA-specialisten. A-Point, Century, Rijnwoud en Van den Udenhout zijn benoemd tot officieel CUPRA-dealer. Bij deze specialisten kunnen liefhebbers van Spaanse sportiviteit binnenkort terecht voor de optimale beleving van het merk CUPRA.

Het nieuwe merk CUPRA staat voor passie, precisie, vastberadenheid, moed, en bovenal sportiviteit. Voorheen stond CUPRA al symbool voor de sportieve topmodellen van SEAT. Nu groeit het uit tot een zelfstandig merk. Afgelopen week presenteerde CUPRA de eerste modellen en activiteiten waarop het zich nadrukkelijk gaat focussen. De CUPRA Ateca is het eerste model dat vanaf de basis onder het nieuwe merk wordt gelanceerd. Bovendien blikken de CUPRA Ibiza en CUPRA Arona designstudies alvast vooruit op wat wellicht het vervolg kan zijn. Daarnaast wordt het nieuwe merk verantwoordelijk voor de autosportactiviteiten van SEAT. Als gevolg daarvan gaat de Leon Cup Racer voortaan als CUPRA TCR verder.

Landelijke spreiding voor CUPRA

In aanloop naar de introductie van CUPRA heeft SEAT verspreid over Nederland vier gespecialiseerde CUPRA-dealers aangesteld: A-Point (Amsterdam), Century (Groningen), Rijnwoud (Rotterdam) en Van den Udenhout (‘s-Hertogenbosch). Naast de sales en aftersales van reguliere SEAT-modellen worden deze specialisten ook verantwoordelijk voor de verkoop van en het onderhoud aan CUPRA’s. Alle vier krijgen in de zomer van het jaar een aparte ruimte in de showroom geheel ingericht in CUPRA-stijl, voor een optimale merkbeleving. Speciaal getrainde medewerkers adviseren klanten over het CUPRA-modelprogramma en de individuele mogelijkheden.

Daarbij komt er een CUPRA-lifestyleassortiment beschikbaar en gaan de dealers verschillende CUPRA-evenementen organiseren.

De modellen van CUPRA kunnen overigens ook bij de reguliere SEAT-dealers worden besteld.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.